Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusallaşabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Sevgilinizle daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz. Ona karşı büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Eğer ikinizin de inişleri çıkışları varsa, bunu sona erdirdiğiniz zaman ilişkinizde daha güvenli ve istikrarlı hissedeceksiniz. Şu an bekarsanız, birine karşı özel hisleriniz olabilir. Kim bilir belki de bu kişi yeni ruh eşinizdir.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

İki farklı projeyi dengede tutmaya çalışıyor olacaksın. Bu cambazlık işi biraz yorucu olabilir! Belki de tek bir şeye odaklanman gerekiyordur. Bir görevi devretmeyi veya yardım istemeyi düşün. Kendine bu kadar yüklenme. Enerji seviyeni ve zihnini, iyi bir çıkarmak istiyorsan yüksek tutmalısın.Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yanlış bir şey söyleme ya da yapma ihtimaliniz yok. Aslında, bugün sergilediğiniz yetenekler genel geçer dorğular olacak. Niçin bu yeteneğinizi biraz daha ciddiye almıyorsunuz? Bu yeteneği ucuz bir numara gibi görüyor, eğlenceli ama getirisi olmayan bir şey olarak değerlendiriyorsunuz. Bu düşüncenizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İsterseniz, bu "ucuz numara"nızla para bile kazanabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde daha duygusal ve korumacı olabilirsiniz. Riskli yatırımlarla ilgilenebilir, isteklerinizle ilgili zaman zaman kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza karşı ise daha korumacı olabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş değiştirmeyi düşünüyorsan, bugün su burcunda hareket edecek olan Ay ile birlikte, kariyer hedeflerini yeniden şekillendirmeye başlıyorsun. Yeni birteklifi, her an kapını çalabilir. Yakın çevren ile bir araya gelme planları yaptığın bugünlerde tanışacağın kişiyle aranda duygusal bağ olduğunu hissedeceksin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güveninizi kazandığınız bir gün olacaktır. Geçmişi geride bırakmaya karar vererek bahar ile birlikte hayatınıza kaldığı yerden devam etmeye çalışacaksınız.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde ilişkilerinizi kullanmak sizi ileriye taşıyacaktır. Gün içinde birçok konuda alternatif planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak engellenmiş hissedebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar istekleriniz için çabalamalı fakat en nihayetinde evrene bırakmalısınız. Aşk ilişkileri odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son üç haftadır, çılgın evren planlarınıza çomak sokuyordu. Hayatınızdaki büyük karışıklık bugün sona eriyor, bu yüzden bunu kutlamaktan çekinmeyin. Ancak ilerleyen günler için yine dikkatli olmanız gerekebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal heyecanlarınızın dorukta olması, bazı hataları da beraberinde getirecektir. Partnerinizle farklı dillerde konuşmanız, aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Kısa yollarla ilgili planlamalar söz konusu olacak.

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kaynakları ortak kullandığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum oluşabilir. Harcamalarla ilgili birbirinize baskı yapmak yerine, fedakarlıklarda bulunup birbirinizi rahatlatmaya çalışma eğilimi görülmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gereksiz bir konu yüzünden partneriniz ile tartışabilirsiniz. Pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Bedeninizi rahatlatmak için bitki çayı içmeyi deneyebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>