Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Saç Stilini Değiştirmek İsteyeceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Vakit ayırmak ve ilgilenmek istediğin bir konu varsa, bugün bunu gerçekleştirmek için harika bir gün. Macera heyecan, yaratıcı akış ve enerji getirir. Bir Yay olarak, bunlar senin için olmazsa olmazdır! Sanatsal bir doğan var ve devam eden dürtü ruh sağlığın için önem teşkil ediyor. Bugün yeni bir şey dene mesela. Daha önce gitmediğin bir yere gitsen bile aradığın adrenalini bulacaksın!Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

16 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiyor. Hızlı bir gün geçirebilir, yeni başlangıçlar ve yeni fikirler içerisinde olabilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı harekete geçeceğiniz bir gün.

16 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay boşlukta hareket edecek. Kişisel bakımın ile ilgileneceğin bir gün olacak. Saç stilinde değişikliğe gitmeyi düşünebilirsin. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, kardeşinin kariyerindeki gelişmeler seni gururlandıracak. Akşam saatlerinde alışverişte yakın bir arkadaşınla karşılaşabilirsin.

16 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalışmaktan mutlu olduğunuz arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak hem sorunlara daha kolay çözüm bulmanızı hem de yeni projeler ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Artık hayata karşı daha profesyonel bir bakış açısı geliştiriyorsunuz.

16 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Duyduğunuz dedikodulara değer vermemenizde fayda var. İlgilendiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına gerektiği kadar önem vermeniz gerektiğini anlamanız gerekir. Sınır çizmeyi öncelikle öğrenmeli ve huzuru aramaya başlamalısınız.

16 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

4 Nisan'a kadar kendinizi anlatmak, ifade etmek, iletişim trafiğinin artması, yolculukların gündeme gelmesi sizi yoğun tutacak. Düşünceleriniz kendi hayatınız ve geleceğinize daha çok odaklanacak. Kendinizden yola çıkarak kararlar almak isteyebilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar yeme içmenize dikkat ediyor musunuz? Yaşadığınız sağlık sorunlarının temeli buna dayanıyor olabilir. Kendinize daha özen göstermeniz gerekiyor. Hastalanıp yataklara düşmek istemezsiniz!

16 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Bugün sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. Hayaller ve gerçekler arasında doğru köprüleri kuruyorsunuz.

16 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün burcunuza ilerleyen Merkür ile birlikte iletişime ve yolculuklara çok daha açık olabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla hareketlilik ve esneklik katabilirsiniz. Yeni yerler görebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İletişim ağınızı genişletebilirsiniz. Merkür ayrıca burcunuzun da yöneticisi olarak size enerji ve güç katabilir.

16 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gereksiz bir konu yüzünden partnerinize çok sinirleneceksiniz. Bakiyenizi daha sık kontrol edin ve gereksiz harcamalara girmeyin. Bugünkü bütün planlarınızı iptal edin ve kendinizi şımartacak bir şeyler yapın.

16 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

16 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 28" R
Ay
Akrep
10° 41' 01" R
Merkür
Koç
16° 01' 30"
Venüs
Koç
23° 52' 47"
Mars
Balık
25° 15' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 56"
Satürn
Balık
16° 02' 56"
Uranüs
Boğa
22° 01' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 45"
Lilith
Başak
22° 41' 48"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>