Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Lider Ruhun Ön Plana Çıkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Etrafınızda çılgınca bir hareketlilik olabilir, ama bunu güzelce halledebileceksiniz. Cazibeniz ve zarafetiniz size her yolu açacak. Aynı anda birçok şeyi dengede tutabileceksiniz ve insanlar sizi desteğinizi arayacak. Her şeyi diplomatik ve dürüst bir şekilde ele almak için soğukkanlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. Gün geçtikçe işler çığrından çıkarsa şaşırmayın, ama bu sizi korkutmasın.

Bugün kalkmak için zor bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. İşler iyi gitmiyor gibi gözüküyorsa cesaretinizi kırmamaya çalışmayın. Beklentilerinizin birçoğu oldukça yüksek olacak ve mükemmeliyet hissi, herkesin sizin standartlarınıza uymasını zorlaştıracak. Her küçük detayın üzerinde çalışmamayı deneyin. Sizden mükemmel olmanız beklenmiyor.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Entellektüellik, bugünün pratik veya metafiziksel olsun sizi ilgilendiren tüm konularda aydınlatıcı bir gün olması için sezgilerinizle birleşecek. Bu konularla ilgili grup aktiviteleri (özellikle bir arkadaşınızla giderseniz) son derece faydalı olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanları geçmişten tanıyıp tanımadığınızı araştırmak isteyebilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığınızla ilgili destekler ve tedaviler alabilirsiniz. Estetik konularda hizmetler alabilirsiniz. Hayatınızın her alanında daha uzun vadeli bakarak yaklaşacağınız, ilerisini düşünerek hareket edeceğiniz günlerde olacaksınız. Yeni bir ilişkinin ilk adımları içerisinde olabilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda Yeniay meydana geliyor. Evli bir Balık burcuysan, evliliğine müdahale etmek isteyen, üçüncü kişilere karşı tolerans göstermeyeceksin. Akşam saatlerinde internet üzerinden alışveriş yapabilirsin. Lider ruhun ön plana çıkıyor. Yeniay ile birlikte estetik konusu, yeniden gündemine taşınacak.

13 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde aradığınızı bulduğunuzu düşünebilirsiniz. Güveninizi kazanan kişiler size özlediğiniz güzel hisleri yaşatabilir. Bu sayfayı kendiniz için açın ve daha önce mutlu olmanıza neden olan konuların olduğu sayfalara bir daha dönmeyin.

13 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzdaki yeniay şahsi alanda yeni adımlar atma isteği ve ilişkilerinize canlılık getirmekte. Kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ben nerede hata yapıyorum hissinin çokça yaygın olacağı bugünlerde kendinizi ve hayatınızı tanımak için evrensel bir fırsat almış ve kullanıyor olacaksınız...

13 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para, özellikle yaratıcılık söz konusu olduğunda yeni kapılar açacak bir şeydir. Bu yüzden elinize geçen fazladan bir para varsa bunun için sevinebilirsiniz. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi düşünmenizde fayda vardır.

13 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Görsel hafızanızın muhteşemliğinin farkındasınız.

13 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ani verilen bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahati, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızı görmek için gerçekleştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı yanınıza alıp kısa bir geziye çıkmanız da mümkündür.

13 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlar yüzünden kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın. Bugünyerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan kaçınmaya çalışın. Kontrolü biraz olsun hayata bırakıp güven duymanın getirdiği rahatlığı hissedin.

13 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

13 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 36' 17" R
Ay
Boğa
26° 31' 23" R
Merkür
Koç
22° 26' 43"
Venüs
Boğa
11° 23' 34"
Mars
Koç
06° 12' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 08"
Satürn
Balık
17° 16' 45"
Uranüs
Boğa
22° 49' 60"
Neptün
Balık
29° 09' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 29"
Lilith
Başak
24° 16' 25"
True Node
Koç
15° 18' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>