Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

Bir Balık olarak, yeni duyguların peşine düşmekten hoşlanıyorsunuz, ancak bunu zaten biliyor olabilirsiniz. Oysa bugün, hayatınızdaki yeni durumları açıklamak için kullandığınız araçlar tam olması gerektiği gibi çalışmıyor olabilir. Bir laboratuvarda olduğunuzu ve tüm mikroskopların yakını gösterdiğini düşünün! Bazı şeylere ve durumlara yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Dedikodular ve söylentiler, duygusal meseleler tarafından gerçeğin üstünün örtülmesine sebebiyet verebilir. Bu da kızgınlığın taşma noktasına gelmesine davetiye çıkarır. Sinirlenmeye başlamadan önce ona kadar say. Direkt söyleneni kabul etmeden önce gerçekleri iyice araştırman gerekiyor. Durum göründüğünden çok daha farklı olabilir. Enerjinin bir kısmını harikalar yaratmak üzere kanalize et. Bugün ne gerekiyorsa sende!Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

11 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabliirsiniz. Bazı planlarınızı ertelemeye karar verebilir, bazı kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Yasal süreçler kapanabilir.

11 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için duygusal yoğunluğunun artacağı bir gün olacak. Yakın arkadaşınla dertleşmek için bir araya gelme planları yapabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte akşam saatlerinde katılacağın bir davet olabilir. Alışverişe çıkarak eksiklerini tamamlamak isteyeceksin.

11 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Beklemediğiniz şekilde sonuçlanan olaylar planlarınızı alt üst edebilir. Canınızı sıkmak yerine bu durumda neler yapabileceğinize odaklanın ve gerekirse destek isteyin. 

11 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

11 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yardımseverlik dengesini iyi ayarlamanız sizin açınızdan enerjinizi daha verimli kullanmanıza vesile olacaktır.

11 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünyerindeki çatışmanın sizinle hiçbir ilgisi yok, bu yüzden her savaşı kendi başınıza vermeyin. Bu sizin savaşmanız gereken bir savaş değil. Savaş bölgesinde yakalanmak yerine ordan uzak durun.

11 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve onların sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Yaşam kaliteniz  her gün daha da artıracak,

11 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün genişlemesi ve yaratıcı yönünüzün güçlenmesi, gerçekçiliğinizi kaybetmeye başlamanıza neden olabilir. Çevrede olan bitenleri istediğiniz gbi değil, gerçekte oldukları gibi görün ve yaklaşımlarınızı buna göre belirleyin.

11 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizi düzeltebilmek için çok çabalıyorsunuz. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanmalısınız ve yaratıcılığınızı arttırmalısınız. Egzersiz şu anda fiziksel ve zihinsel sağlığınızın anahtarıdır.

11 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

11 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 57" R
Ay
Yay
04° 03' 46"
Merkür
Koç
16° 00' 40"
Venüs
Koç
26° 11' 27"
Mars
Balık
26° 42' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 58"
Satürn
Balık
16° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 07' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 13"
Lilith
Başak
22° 54' 17"
True Node
Koç
15° 32' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>