Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harcamalarını Azaltıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

6 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla ve uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. İş hayatında yoğun bir geçirebilirsiniz. Kadınlarla ilişkileriniz gün boyu ön planda. Görüntünüz ve tarzınızla ilgili değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kendini garanti altına alma isteğin, seni birikim yapmaya doğru itebilir. Harcamalarını azaltmayı düşünebilirsin. Eğitimine devam eden bir Balık burcuysan, eğitimin için yurt dışı araştırmalarına ağırlık verebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte yeni çıkan filmleri izlemek isteyebilirsin.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önceden birlikte çalıştığınız kişilerle yeniden bir iletişime geçebilirsiniz. Bu görüşme geçmişteki bazı sorunları çözebileceği gibi yeni işbirliklerine de vesile olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkaran konular, sorumluluklar olabilir. Duygusal açıdan daha heyecanlısınız. Dağılmamaya bakmalısınız.

6 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle alakalı problemler gün yüzüne çıkabilir. Anlaşmazlıklar ve çatışmalar neticesinde kendinizi müdafa etmek zorunda hissedebilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişki geliştirmek bir öğrenme sürecidir ve çoğu zaman bize kendimiz hakkında en çok şeyi öğretebilecek olanlara doğru çekiliriz. Mevcut ilişkinize neden dahil olduğunuzu ve ondan ne öğrenmeniz gerektiğini keşfetme şansınız var. Bu, son zamanlarda aklınızdan geçen bir başka önemli soruyu yanıtlamanıza da yardımcı olabilir.

6 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmamalısınız. Bugün değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek. 

6 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin yolunda gideceği, olumlu bir gün geçireceksiniz. Görevlerinizi sizi sıkmadan veya yormadan, sanki kendi kendilerine yerine geliyormuş gibi görünebilir. Çevreniz, yaptıklarınızı çok beğenebilir ve iltifatları birbiri ardına sıralayabilir.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz. Üstlerle ilişkiler biraz daha sabır gerektiriyor. 

6 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

6 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 05" R
Ay
Akrep
23° 19' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 17"
Mars
Balık
26° 03' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 06"
Satürn
Balık
16° 08' 39"
Uranüs
Boğa
22° 04' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 16"
Lilith
Başak
22° 48' 36"
True Node
Koç
15° 34' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>