Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni İnsanlar ile Tanışabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Bugün hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için özenle çalışmaya hazır olun. İstediğiniz kadar çabuk yola girmese bile, başarı kesinlikle yolda. Bir sürü önemli mesaj ve çağrı, önünüze çıkabilir ve sizi meşgul edebilir. Yine de, bunların sizin çok yorulmuş hissettirmesine izin vermeyin! Sessizce oturmak ve kendinizi yenilemek için gün boyunca periyodik olarak kendinize zaman ayırın.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

2 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha hassas olabilir, dış koşullardan ve insanların enerjilerinden daha fazla etkilenebilirsiniz. Enerji alanınızı korumaya dikkat edin. Gizli işlerden, dedikodudan ve art niyet sorgulamalarından uzak kalın.

2 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmayan bir Balık burcuysan,başvurularını arttırmak isteyebilirsin. Boş zamanlarını değerlendirmek için harekete geçeceksin. Duygusal hayatında durgun dönemler geride kalıyor. Tanıştığın yeni insanlar ile aranda sıcak bağ oluşabilir. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek.

2 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar vermekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Hayatınız için önemli bir yol ayrımındasınız ve ailenizin bu konudaki desteği sizin için yol gösterici olabilir. Koşullarınızı ve elde ettiğiniz fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. 

2 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Parasal konulardan dolayı bağlayıcı koşullar oluşabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yenileme yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Güven ve korunma konularıyla ilgili krizler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

2 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhsal arınmanıza ek olarak anda kalarak ve geleceğe dair olumlama yaparak ilerlemeniz sizin için verimli olacaktır.

2 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pozisyonunuzdan geri adım atmayın. Çok fazla şey başarabileceğiniz bir durumdasınız. Baskı, oldukça kibirli bir tavır sergileyen birinden gelebilir. Bunun sizi şaşırtmasına izin vermeyin. 

2 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

2 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

2 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki sorunları başarıyla atlattınız ve eşiniz ile birbirinize karşı olan aşkınız alevlendi. İş hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Geçmişi ve geleceği bir kenara bırakarak bulunduğunuz anın tadını çıkarın.

2 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

2 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 22" R
Ay
Yay
11° 07' 55"
Merkür
Koç
16° 03' 47"
Venüs
Koç
26° 52' 32"
Mars
Balık
27° 08' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 42"
Satürn
Balık
16° 16' 28"
Uranüs
Boğa
22° 09' 25"
Neptün
Balık
28° 48' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 07"
Lilith
Başak
22° 57' 59"
True Node
Koç
15° 30' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>