Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kafanı Dağıtmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, uzakta yaşayan aile üyelerinizle bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Bazen şehir dışında olan sevdiklerinizle teması kesmek kolay olabiliyor. Düzenli iletişim kurmak, ekstra çaba gerektir. Bugün amcanızı veya kardeşinizi ağırlamaktan zevk alabilirsiniz. Belki de en sevdiğiniz kuzenine bir mesaj gönderebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı da unutmayın. Üniversiteden veya liseden bir arkadaşınızla görüşüp, onunla alışverişte bulunmak eğlenceli olabilir.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Birkaç duygusal içerikli sürprizle karşılaşabilirsin. Normal şartlar altında, böyle sürprizlere karşı belirli bir eylem biçimin söz konusu oluyor fakat bugün tamamen farklı bir rota izleyebilirsin. Önceleri olumsuz hissettiğin bir konu hakkında şimdi neden daha rahat davranabildiğini sen de anlayamamış olabilirsin. Aslında bu oldukça doğal. Hislerini sorgulayıp durma; sadece önüne çıkanlara uyum sağla. Böylece kendine birçok kapı açabilirsin.Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler alanınızda önemli bitiş veya başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde çözüm odaklı, uyum gayesinde olmak daha toparlayıcı olabilir. Karşınızdaki kişilerden daha dürtüsel tepkiler görebilirsiniz.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci tarafını ortaya koyduğunda elde ettiğin başarının farkındasın. Ancak bugünlerde biraz daha dinlenmek istiyorsun. Hobilerine ağırlık vererek kafanı dağıtıyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan eski sevgilin seninle iletişime geçebilir ve senden ikinci bir şans isteyebilir.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı oldukça sert davranışlarda bulunabilirsiniz. Kırıldığınız veya rahatsız olduğunuz konuları açık bir şekilde konuşmalı, bu durumu tekrar tekrar yaşamanıza neden olan her şeyi sonlandırmalısınız. 

27 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ve ilişkiler öne çıkıyor. Biraz daha dengeli ve sakin düşünmeye dikkat etmelisiniz. Karşıt görüşler olabilir.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinize çıkış kapıları aramanız gereken bir zamandasınız. Duygusal ve maddi konularda şansın üzerinizde olduğu bir zamandasınız.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars’ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn’ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi korkutan ne? Neden kendinizi güvende hissetmiyorsunuz? Bu soruları düşünün ve cevapları arayın. Bulduğunuz cevaplar sizi bir hayli şaşırtabilir. Yeni bir benlik keşfetmeniz yakın. 

27 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün Ay’dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinizde yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. 

27 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzağı görebileceğiniz, bu yüzden de geleceğe yönelik planlar üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Miadını doldurmuş kalıplar da sizi engelleyemeyecektir. Açık fikirlilik ile uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Hayatınızın bazı değişikliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz.

27 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

27 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 17" R
Ay
Akrep
29° 35' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
25° 45' 15"
Mars
Balık
26° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 03"
Satürn
Balık
16° 11' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 46' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 59"
Lilith
Başak
22° 51' 56"
True Node
Koç
15° 33' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>