Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ruhsal Anlamda Kendine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Gezegensel enerjiler, sizi yeni arkadaşlar edinmeye hazırlıyor. Sosyal enerjiniz bugün çok güçlü olacak. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak tanıtmada çok başarılı olabilirsiniz. Erişiminizi ve etki alanınızı genişletmek için harika bir gün. Tüm sosyal davetiyelere evet deyin. Işıl ışıl gülümsemeniz ve cazibeniz dünya ön planda olacak!

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Günü atlatmak üzere yeterli enerjiye sahip olmak iyi bir şeydir; fakat gerekenden fazlasına sahip olmak için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz. Bu kadar enerjiyle yapman gereken her şeyi yapabileceğini düşünebilirsin; ama sonunda dağılmış ve yorulmuş hissedeceksin. Çok fazla enerjinin varlığı dikkat dağınıklığına götürür; o halde konsantre olabildiğine emin olman gereken bir gün.Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişten gelen olaylara yönelebilir ve bu anıları bir sıraya koymaya çalışabilirsiniz. Bazen olayları bir günlüğe geçirmek fena bir fikir olmayabilir, böylece o konularla ilgili bir bakış açısı elde edersiniz. Hatta bunu elinize kağıt kalem almadan bilgisayarınızda bile yapabilirsiniz. Şimdiye kadar hayatınızdan geçen onlarca ilginç karakter ve onlarla yaşadığınız bazı olaylardan ilginç bir hikayeye malzeme çıkabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hislerinize kulak vererek hareket edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilir, onlar için gününüzü planlayabilirsiniz. İlişkilerde daha duygusal ve hassas olabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerin bugün senin kılavuzun oluyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan bugün güzel tesadüfler yaşayabilirsin. Ruhsal olarak kendine önem veriyorsun. Meditasyon yapmak isteyebilirsin. Değer verdiğin bir aile büyüğünün sağlık sorunları ile yakından ilgilenmek istiyorsun.  

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız var ise vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Birlikte aktiviteler yapmak hem size hem çocuklarınıza iyi gelecektir. Bilmediğiniz yeteneklerinizi fark edebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında partnerinizden karmaşık sinyaller alabilirsiniz bu yüzden anı yaşamaya ve fevri olmamaya özen göstermelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kariyerinize daha çok odaklanacak, terfiler hayal edecek ve ideal işiniz hakkında hayal kuracaksınız. Ancak, istediğinizi elde etme konusunda acımasız olmayacaksınız. 

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel yatırımlarınızı ve finans konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizi hareketlendirecek bir şeyler yapmayı deneyin. İleride maddi zorluklar yaşamak istemiyorsanız, planlı olmalısınız ve birikim yapmaya başlamalısınız. Kısa bir yürüyüşe çıkmak, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 53' 16" R
Ay
Terazi
29° 09' 41" R
Merkür
Koç
16° 08' 34"
Venüs
Koç
22° 42' 55"
Mars
Balık
24° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 51"
Satürn
Balık
15° 57' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 02"
Neptün
Balık
28° 41' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 28"
Lilith
Başak
22° 35' 31"
True Node
Koç
15° 38' 48"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>