Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bazı Konular İçin Erken Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün insanlarla aranızda görünmez bir duvar olduğu, her türlü iletişimin zor ve başarısız göründüğü hissine kapılmış olabilirsiniz. Lütfen kimsenin sevmediği çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeyin, çünkü bu doğru değil. Bugün, içsel bir değerlendirme yapın, en derin umutlarınızı ve hayallerinize kulak verin ve dünyadan bir süreliğine uzaklaşın. Olumlu düşünün ve kendinize acımaktan vazgeçin. Yarın yine dışa dönük ruh halinizde olacaksınız!

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ailenle vakit geçirmek için güzel bir gün. Biraz rahatlamak üzere tembellik yapabilirsin. Çocuklarınla takıl ve oyunlar oyna. Aileni doğada tatlı bir yürüyüşe çıkar. Birbirinizin varlığıyla huzur bulun. Telefonlarınızı kapatın ve enerjilerinizi yükseltin. Bir aile olarak geçirdiğiniz vakti dış etkenlerin bölmesine izin vermeyin.Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün dalgalı duygusal durumları içinde dengede kalmak epey zor olabilir. Sorun teşkil eden konuları çözmek için nükteli zekanızı, iletişim yeteneğinizi ve çarpıcı mizah duygunuzu kullanın. İşleri eğlenceye vurmak için özlü esprilerinizi ortaya dökmenin tam zamanı. İnsanların dikkatini günün sevimsiz meselelerinden uzaklaştırın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şaşırtıcı haberler alabilir, beklemediğiniz kişilerden sürpriz tavırlar görebilirsiniz. Gün içinde aniden planlarınız değişebilir. Teknolojik aletlerinizde arızalanmalar yaşanabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerindeki iletişim kopukluklarını telafi etmek istiyorsun. Çevrene karşı daha alttan alan biri olabilirsin. Eğitiminin ya da kariyerin adına ertelediğin projeleri hayata geçirmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan aklındaki kişiye karşı duygularını açıklamak için biraz daha vakit olduğunu düşünüyorsun.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne duygusal başlayabilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendinizle yüzleşmek bazı sorunların çözümü için size destek olabilir. Ama bunu kendinizi hırpalamak değil, kendini onarmak ve iyileşmek amacıyla yapmalısınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Duyduğunuz dedikodulara değer vermemenizde fayda var. İlgilendiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zoru başarmak için bilinçli çaba göstereceğiniz bugünlerde mesleki konulardaki performansınızı sergiledikten sonra evde kalmayı tercih edebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün atmosferi, belirli bir ilişkiyle ilgili hangi adımları atmanız gerektiğine dair karar vermenizi zorlaştırabilir. Şaşırtıcı ve orijinal bir şey mi yapmalısınız, yoksa geleneksel mi? İyice düşündüğünüzden emin olun.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecek. Karşılıklı güven duygularının ilişkilerinizde önemli aşamalara neden olmasıyla, birçok paylaşımınız söz konusu olacak.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sıcak gülüşünüz ve samimi hareketlerinizden dolayı çevrenizdeki bütün insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Çok yakında finansal durumunuzda bazı olumlu gelişmeler olacak ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 48" R
Ay
Başak
23° 46' 44"
Merkür
Koç
16° 59' 23"
Venüs
Koç
19° 03' 33"
Mars
Balık
22° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 58"
Satürn
Balık
15° 40' 25"
Uranüs
Boğa
21° 48' 10"
Neptün
Balık
28° 36' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 09"
Lilith
Başak
22° 15' 47"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>