Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkat Çekici Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamsal konularda olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Dengeleri lehinize çevirmek için gerekli olan şartlara sahipsiniz. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durabileceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilir, yaşamınızın farklı alanlarında harekete geçme ve adım atma cesareti bulabilirsiniz. Kısa seyahatler, kısa programlar ve yolculuklar gündeminizde olabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimi kolay kolay kabullenemeyen bir yapım olabilir. Çalışan bir Balık burcuysanyerindeki hiyerarşi ortamı seni rahatsız ediyor. Eskisinden kararlı bir yapıdasın bu konuda dostlarının da desteği oldukça fazla. Dış görünüşüne gösterdiğin önem artabilir. Dış görünüşün ile dikkat çekmesini biliyorsun.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Popülerlik için sizden beklenilmeyen davranışlarda bulunabilirsiniz. Yalnızlığınızı kapatmak için değerlerinize uymayan davranışlardan uzak durmalısınız. Buna ihtiyacınız olmadığını, kendiniz olduğunuzda kazandıklarınıza baktığınızda fark edeceksiniz. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal açıdan daha dalgalı ve hülyalı olabilirsiniz. Kendi sağlık ve düzeninizle, aile ile ilgili durumlar var.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde siz hızlı olmaya çalışırken karşınıza türlü türlü aksilikler çıkabilir. Özellikle belli bir hedefe yürüyorsanız evren destekçiniz olacak.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut ilişkinizde sınırlarınızın nerede olduğunu anlamak için doğru bir zaman. Bunun olumsuz bir süreç olması gerekmez ve aslında oldukça olumlu olabilir. Bunu yapmak birbirinizi daha iyi tanımak, doğru dengeyi bulmanızı ve daha uyumlu bir ortaklığın keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha  esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin fikirlerinin etkisinde kalacaksınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili bazı konularda ortaya çıkan sorunların çözümlerini bulabileceğiniz, evle ilgili herhangi bir hususla ilgili planları da uygulamaya koyma fırsatları yakalayacağınız bir gündesiniz. Problemlerin sırtınıza bindirdiği yükü atabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz ve birikim yapmaya başladınız. Günlük rutininize eğlenceli bir şeyler eklemeye çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 20" R
Ay
Balık
19° 40' 08"
Merkür
Koç
18° 52' 26"
Venüs
Boğa
05° 45' 25"
Mars
Koç
02° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 37"
Satürn
Balık
16° 54' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 07"
Neptün
Balık
29° 01' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 29"
Lilith
Başak
23° 45' 58"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>