Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Buluttan Nem Kapmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 90%

Çok sevgili ve şefkatli biri olduğunuz için bugünün kolektif havası içinde özellikle kötü ve kırgın hissedebilirsiniz. Birinin gülümsemesini sağlamak veya herhangi bir uyum ve anlayış yakalamak zor olacaktır. Dahası, bu durum arkadaşları da es geçmeyecek ve yakın arkadaşları bile kavga edebilir hale gelecek. Eğilin ve siper alın, çünkü etrafınızda çatışmalar meydana gelebilir.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişte yaptığınız iyilik ve yardımlar yaşamınıza farklı fırsatlarla geri dönebilir. Karşılıksız yardım içinde olmalı, insanları oldukları gibi kabul etmeye odaklanmalısınız. Gün içinde daha önce kaybettiğiniz bir eşya veya parayı bulabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerinin kuvvetli olması seni sevindirebilir. Eski dostların ile tesadüfen karşılaşmak sana iyi geliyor. Geçmişteki iyi anıların gözünde canlanması rutinlerine olan motivasyonunu artırıyor. Özellikle psikolojik olarak kendine daha fazla özen göstermen gerektiğini fark ediyorsun.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas bir gününüzde olabilirsiniz. Yaşam felsefeniz ve yaşadıklarınız sizi derin düşüncelere götürmeye çalışabilir. Kendinizden kaçmadan önce arayışınızdan emin olmalısınız. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar bugünlerde sizin samimiyet ve güveninizi sarsmak için bazı denemeler yapabilirler ancak yine de siz net çizginiz ile tarafınızı koruyabileceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günleriniz benzer bir rutin şeklinde işliyor. Bir şey planlandığınız gibi gitmediğinde, tüm gününüz boşa gidermiş gibi hissediyorsunuz. Bu tür bir aksamanın büyük karmaşıklıklar yaratmayacağından emin olabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyor, taviz vermek istemiyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili tam özgürlük istiyorsunuz ama bu özgürlüğü, başkaları kısıtlamazsa, mali durumunuzun kısıtlaması gerektiğini göz ardı etmemelisiniz. Bütçenizi doğru değerlendirmeli, harcamaları, gelirlerinizle orantılı olacak şekilde yapmalısınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize duyduğunuz sevgiyi içinizde gizlemek yerine dile getirin. Bugünyerinizde daha yaratıcı ve üretken olmaya özen gösterin. Etrafınızda gelişen tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ortamında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar işinize zarar verebilir. Soğukkanlı davranmayı başarabilirseniz kazançlı çıkacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar, aksilikler sizi hemen moral bozukluğuna düşürürse, verdiğiniz emeklere yazık olur! Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi? Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>