Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Fırsatlar Doğuyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Göz önünde olma tutkunuz bugün muhtemelen ön planda olacak. Bir Balık olarak, zaten her zaman ilgiyi üzerinize topluyordunuz, bu nedenle bu durum sizin için çok da farklı olmayacak. Ancak, bu dikkat çekme isteğinizin doğru sebeplerden kaynaklandığından emin olmalısınız. Kendinizi güvensiz hissediyorsanız ve kendinize olan güveninizi arttırmak için dikkat çekmeniz gerekiyorsa, o zaman her şeyin merkezinde olmak istediğinizden ters bir etki yaratabilir.

Bir şeyleri düzeltmek modunda olabilirsiniz. Çok analitik bir aklınız var. Çözmeniz gereken karmaşık bir probleminiz olduğunda mutlu olma eğilimindesiniz. Bugün, evinizdeki teknik bir aksaklığı düzeltmekle meşgul olabilirsiniz. Bir bilgisayar arızasının veya internet arızasının onarımı zaman alabilir. Ancak disiplin ve kararlılıkla, her şey yakında sorunsuz çalışacak. Sıkıntılı zamanlarda çok pratiksiniz!

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Yavaş yavaş inşa edilen uzun vadeli bir eğilime dayanarak, bugün bir parça muhalefetle karşı karşıya olabilirsin. Sorunun kökeni, muhtemelen biraz benmerkezci olmanla ilgili. Kendin kadar içinde bulunduğun gruba da dikkat ettiğinden ve diğer kişilerin ihtiyaçlarının önemini kabul ettiğinden emin olmalısın. Unutma, evrene gönderdiğin mesaj, tam olarak geri alacağın enerjidir.Bilgisayar sisteminizi geliştirmekle ilgilenebilirsiniz bugün. Belki yapabileceğiniz bazı güncellemeler hakkında biraz araştırma yaparsınız. Yeni bir sürücü kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da hafızayı genişletmek olabilir aklınızda. Cihazınızın genel kullanım hızını ve işlevselliğini artırmak isteyeceksiniz. Sizinle aynı bilgisayara sahip olan kişilerle konuşun. Herhangi büyük bir şey satın almadan önce birkaç iyi tavsiye almanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel alışkanlıklarınızın belirli ölçüde değişim gösterme ve etrafınızdaki insanları da biraz olsun rahatsız etme ihtimali var. Karamsarlık ortaya koyduğunuz sürece köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ufak tefek olumsuzluklar söz konusu olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyden önce etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığınızı korumak adına daha hassas ve özenli olmalısınız. Gün içinde yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız iletişimlerde daha titiz olmaya gayret edin. Kendinizi yanlış ifade edebilir veya etrafınız tarafından farklı algılanabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki belirsizlikler ön plana çıkabilir. İletişimindeki olumlu havan kariyer hayatında yeni fırsatlar yakalamanı sağlayabilir. Ev hayatından ziyade arkadaşların ile vakit geçirmeyi özlediğin düşünüyorsun. Yakın arkadaşların ile günü değerlendireceğin bir konuşma yapabilirsin.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dalgın olabileceğiniz bir gündesiniz. Yorgunluk ve halsizlik gün boyu sizi zorlayabilir. Çalışırken ve günlük işlerinizi yaparken daha dikkatli hareket etmelisiniz. İşler istediğiniz gibi gitmiyor gelebilir. Âmâ bunu ruh halinizi pozitif şekle dönüştürerek halledebilirsiniz

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizde cesaret bulacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Mücadele içine girdiğiniz konularda sabırsızlık hissedebilirsiniz. Küçük tartışmalara neden olan konulardan uzak durmakta fayda var. Aşk ilişkilerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hiç beklemediğiniz yanlış anlaşılmalarla güne başlayabilirsiniz bu da bie miktar moralinizi bozabilir. Gerilmeye hiç gerek yok.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde, evren size işlerin nereye gittiğini daha iyi anlayabileceğiniz yüksek bir enerji gönderecek. İnsanlar sizin istediğiniz gibi hareket edecekler ve adeta size tapacaklar!

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz  etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi toparlayın.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün,hayatınızda yoğun bir tempoyla karşılaşabilirsiniz. İletişim trafiğinizin artması, sizinle görüşmeye gelen kişilerin çoğalması olasıdır. Yine de bu hareketlilik, sizi ne yoracak, ne de strese sokacaktır. Aksine, oldukça keyfili olmanızı sağlayabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin söyleyeceği bir laftan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyorsunuz ve hayatın tadını çıkarıyorsunuz.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün merak ettiğiniz ruh eşinizle karşılaşma şansına sahip olacaksınız ve ilerleyen günlerde zihniniz bu konuyla meşgul olacak. Yeni fikirleriniz ve projeleriniz bugün dikkat çekecek. Özellikle gün içerisinde katılacağınıztoplantısında yeni projelerinizle göz dolduracaksınız. Bu sizi yeni anlaşmalara doğru götürebilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı. Maddi ve manevi kazançların kapısı ardına kadar açılıyor

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>