Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrendeki İnsanlar İle Sorunlarını Halledebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 80%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Normalde pek sık deneyimlemezsin ama bugün ilginç bir ruhsal dengesizlik seni saracak. Bu senin için sert olmakla kalmayacak aynı zamanda çevreni de etkileyecek. Senden bir dakika sonra ne tepki gelebileceğini kestiremeyecekler. Birden fazla duygu tarafından boğulduğunu hissediyorsan, altında yatan temelin üzgünlük olduğunu bil. Son zamanlarda önemli birini kaybettin mi? Duygusal olarak içini dökebileceğin birini bul. Konuşmak bile başlıbaşına çok destek sağlar.Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz ve ruh haliniz değişken olabilir. Çevreden ve dış koşullardan özgürleşme, bağımsızlaşma isteği artabilir. İlişkilerde daha gizemli olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise güçlü istekler ve güçlü duygular içerisinde olabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına güven aşılayacağın bir gündesin. Sorunları olan bir yakın arkadaşına psikolojik olarak destek olabilirsin. Aile içi tartışmalardan tatlı dilini kullanarak sıyrılıyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan karşı tarafın sorumluluklarının bilincinde olmasını istiyorsun. Onunla bu konuda konuşabilirsin.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınız ön planda olabilir. İhmal ettiğiniz her konunun üzerine titizlikle giderek eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi alıngan ve yalnız hissedebilirsiniz. Aksine bu kendinize gerçek bir dönüş sağlamak olacaktır. Değerinizi önce siz fark edin.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik girişken olabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken olayların çok yönlü versiyonlarını düşünün ama sezgilerinize de kulak verin. Ancak sesin egodan gelmediğine emin olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli bir durum hakkında aşırı hassas olabilir ve bu nedenle var olmayan senaryolar yaratabilirsiniz. Bunların gerçekleşme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu hatırlayın ve rahatlayın.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiyor. 

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi yoğunlaştırmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, aklınız, sürekli eviniz ve ailenize gidebilir. Eğer bir sorun yaşamıyorsanız, sizi doğrudan etkilediğinin farkında olduğunuz ev ortamını nasıl daha da olumlu kılabileceğinizi düşünebilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve ondan çok hoşlanacaksınız. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek için daha fazla çalışmanız ve çabalamanız gerekiyor. Sağlığınıza daha fazla önem vermeye çalışın.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>