Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dakik Davranıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 40%

Böyle günler, sizi hayatınızın daha önce tereddüt etmiş olabileceğiniz alanlarında hareket etmeye zorlar. Aşk hayatının taze bir nefes alması gerekiyor mu? Sevgilinizle birlikte mum ışığında güzel bir akşam yemeği mi hayal ediyorsunuz? Birlikte bir hafta sonu? Ya da yaşamak için yeni bir yer? Mutluluk hayali kurmayı bırakmanın zamanı geldi. Dışarı çıkıp yapmanız gerekenleri yapma zamanı! Ulaşmanıza ramak kaldı.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Hiçbir şey dikkatinden kaçamayacak! Altıncı hissin adeta hedefi tam on ikiden vuruyor. Hislerin oldukça hassas ve düşüncelerin çok keskin. Günü radarların oldukça açık geçireceksin. Tıpkı olayın köküne inmeyi bilen bir dedektif gibi hareket ediyorsun. Çok az çabayla büyük işler başarabilirsin. Her şey kendiliğinden önüne gelerek sana destek olacak.Bugünün dalgalı duygusal durumları içinde dengede kalmak epey zor olabilir. Sorun teşkil eden konuları çözmek için nükteli zekanızı, iletişim yeteneğinizi ve çarpıcı mizah duygunuzu kullanın. İşleri eğlenceye vurmak için özlü esprilerinizi ortaya dökmenin tam zamanı. İnsanların dikkatini günün sevimsiz meselelerinden uzaklaştırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize ve yaşamınıza eleştirel yaklaşabilir, bir iç sorgulama yaşayabilirsiniz. Öz sevgi ve özgüven noktalarında çalışma zamanı. Kendinizi mutlu etmeye odaklanın.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı yaptığın fedakârlıklarının karşılığını bulmadığına şahitlik edebilirsin. Borç alma verme konusunda riskli gördüğün durumlardan uzak durmayı tercih ediyorsun. Kendi disiplinlerine saygı gösteriyorsun. Evli bir Balık burcuysan eşinin yapacağı sürpriz beklemiyorsun. Şaşırabilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dalgalanma yaşayabilirsiniz. İçsel huzurunuzu koruyamadığınız sürece kendinizi ifade ediş tarzınız eksik kalacaktır. Size böyle hissettiren konulardan ve insanlardan uzaklaşmak, kelimelerinizi de iyileştirecektir. 

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha kontrollü olmalıyız. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz realiteyi değiştirmek adına büyük kararlar alabilirsiniz. Elektroniklerinizle alakalı problemleri halletme çabaları ile günü geçirebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak hızlı harcamalara dikkat. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen hayata sil baştan başlamanız gerekebilir. Bunun için her şeyi geride bırakıp başka bir yere gitmenize gerek yok. Sadece enerjinizi emen ve size kötülükten başka bir şey vaat etmeyen insanları hayatınızdan çıkarmanız yeterlidir.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden olacak. Bugün muhalif tavırlar içine girmeyin.  

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, diğer günlere oranla daha asi olabileceğiniz ve kalıplara direneceğiniz bir gün geçireceksiniz. Her konuda yenilik arayabilir, yeni yaklaşımlar uygulayabilir, herkesin de ne kadar değişik bir insan olduğunuzu görmesini isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli veya bekar olmanız fark etmeksizin, bugün kendinizi çok harika hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde beklenmedik bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. Daha sağlıklı bir hayat tarzı benimsemelisiniz.  

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızınızın kısmet, şans yağdıracağı bir gün. Sevdiğiniz kişiye, geleceğe yönelik güçlü arzularınızdan, beklentilerinizden söz ederken olumlu davranmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde heyecan verici gelişmeler olabilir. İşinizde değişik ve farklı konularda çalışmalar yapmanız mümkün. Sorumluluk almanızı gerektiren bazı olaylar zaman zaman zorlayıcı olsa da hepsinin altından kolaylıkla kalkacaksınız. Maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşasanız da, yeni parasal kaynaklar yardımınıza koşuyor.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>