Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yalnızlık Cazip Gelebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Sevgilinizin, hayatınızda destekleyici bir figür olması önemli. Sürekli ilgiye ihtiyaç duymayan, güçlü ve bağımsız bir kişi istiyorsunuz. Fakat sorun şu ki, sevgiyi bir ihtiyaç hali olarak görüyorsunuz. Bugün, sevgilinizin biraz yalnız kaldığını ve ihmal edildiğini hissedebilirsiniz. Son davranışınıza bakarsanız, birçok şeyde kendinizi ona karşı kapattığınızı fark edebilirsiniz. Eğer uğraşırsanız, bu durumu düzeltebilirsiniz.

Bugün yapacak çok şeyiniz olabilir. Grup halindeyken, doğuştan bir lidersiniz ve bu en büyük yeteneklerinizden biri. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, becerilerinizi yoldan çıkmış kişileri yeniden yola getirmeye çalışmak için rağbet görecek. Yine de, çalıştığınız yer için büyük bir değer olan birisinin özgünlüğünü yok etmemeye dikkat etmelisiniz.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi yardımlar yapabilir, borç verebilir, daha önce kaybettiğiniz bir değerli eşya veya parayı bulabilirsiniz. Seyahatler ve eğitimler için harcamalarınız olabilir. İlişkilerde hızlı değişimler ve hızlı yenilikler karşınıza gelebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer konularında planlama yapmak isteyebilirsin. Sorumluluklarını ihmal ettirecek ayrıntıları hayatından çıkarıyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan kendini yanlığına ait hissedebilirsin. Dış görünüşünde yapmak istediğin değişiklikleri ailene danışarak fikir alabilirsin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla dijital sohbetler yapmak isteyebilirsiniz. Yalnızlığınızı paylaşmak ve sohbet etmek, sonraki günler için size bir motivasyon olabilir.Toplumsal bir konuda kendinizi daha güzel dile getireceğiniz hedefler bularak bir amaç belirlemelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda göstermek isteyebilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak hızlı harcamalara dikkat. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen birarkadaşınız bugün kendini yalnız hissediyor ve biraz arkadaşlığa ihtiyacı var. Hoşunuz giden bir şey hakkında bir sohbet başlatmaktan korkmayın. Arkadaşınızın ihtiyacı olan şey bu olabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Mars’ın açısı enerjinizi olumlu destekliyor. Girişimci yönlerinizi dikkatli bir şekilde kullanmalı ve ön plana çıkarmaktan vazgeçmemelisiniz. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanız, parasal konularla ilgili olarak sakin bir gün geçirecekse de, kurduğunuz ortaklıklarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı olduğunuz sürece her sorunu çözeceğiniz bir günde olduğunuzu bilmelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları çözmek istiyorsanız, partneriniz ile birbirinizi sakince dinlemelisiniz.  Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. Hayatınızdaki değişikliklere alışmaya çalışıyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 08" R
Ay
Balık
00° 05' 03"
Merkür
Koç
18° 03' 34"
Venüs
Boğa
04° 04' 49"
Mars
Koç
01° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 47' 33"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Başak
23° 36' 54"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>