Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Etki Alanını Artırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Kurallara ve geleneksel şeylere boyun eğerek iç yüzünle iletişim kurabileceğini mi zannediyorsun? Hep aynı soru geçerli: Yaratıcı dürtülerini boğma riskine karşın konservatuvarda müzik öğrenmek mi daha iyi yoksa resmi kuralları izlemeden kendi kendine öğrenmek mi? Hiç ikisini de aynı anda yapabileceğini düşündün mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında düzen değişiklikleri ve yeni planlamalar yaşanabilir. Sınavlar ve mülakatlar,görüşmeleri veteklifleri, çalışanlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarında şifalanma süreci başlıyor.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer konularında planlar yapmak ve fikirlerine önem verdiğin insanlardan tavsiye almak kariyer yaşamında önünü açacak. Çocuk sahibi Balık burcuysan onlar büyürken sorumluluklarının da arttığını hissediyorsun. Aile içinde yaşanan inatlaşmaları bir sonuca bağlamak isteyebilirsin. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizdeki kararlılığınız yakın çevreniz tarafından kabul görmüyor olabilir. Hatalı olduğunuzu kabullenerek olaylara objektif bakmalısınız. Hatada ısrar etmek yaşayacağınız sonuçların boyutunu da olumsuz yönde etkileyecektir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevre ilişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Hobilerinizle ilgilenmek sizi keyiflendirebilir. Zevk aldığınız durumlarda daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar olabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işteki stresinizi aile ilişkilerine ve aile ilişkilerini de işe yansıtıp dengeyi sağlayamamanız büyük muhtemeldir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanki partneriniz de siz de belirli sonuçlara varmışsınız ve geri adım atmayı reddediyorsunuz. Birbirinize engel olmaktansa yardım edebilirseniz, her şey yoluna girecektir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Venüs’ün geri hareketi  sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınız ve disiplininizle  göz dolduracaksınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz ve kendinizi çok mutsuz hissediyorsunuz. Kuvvetli iletişim bağlarınızdan dolayı çalışma hayatınızda ortaya harikalar çıkarıyorsunuz. Stresten olabildiğince uzaklaşmaya çalışın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk kapınızda! Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Sadece seçim yaparken biraz seçici olmaya çalışın. Yeni birümidiyle karşı karşıya bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bir teşebbüs bugün meyvesini verecek, ilerisi için de yeni imkanlar kapıyı açılıyor. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmemelisiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 03" R
Ay
Yay
09° 05' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 44"
Venüs
Koç
26° 40' 43"
Mars
Balık
27° 01' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 29"
Satürn
Balık
16° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 08' 52"
Neptün
Balık
28° 47' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 34"
Lilith
Başak
22° 56' 55"
True Node
Koç
15° 31' 07"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>