Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlar Rayında İlerliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Sıra dışı bir şeyler bugün yüzünüzün gülmesine neden olabilir. En basitinden güzellik ve aşkı arayın. Orada göremiyorsanız, davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Büyük olasılıkla, etrafınızdaki dünyaya karşı düzeltilmesi gereken şey kendi içsel durumunuz. Daha neşeli ve anlayışı bir moda girebilirseniz, gününüzü daha da aydınlatacak bir gülüş ve romantizm karşınıza çıkacak.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bugün geçmişten gelen olaylara yönelebilir ve bu anıları bir sıraya koymaya çalışabilirsiniz. Bazen olayları bir günlüğe geçirmek fena bir fikir olmayabilir, böylece o konularla ilgili bir bakış açısı elde edersiniz. Hatta bunu elinize kağıt kalem almadan bilgisayarınızda bile yapabilirsiniz. Şimdiye kadar hayatınızdan geçen onlarca ilginç karakter ve onlarla yaşadığınız bazı olaylardan ilginç bir hikayeye malzeme çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerektiğince halledemediğiniz birtakım işler yüzünden azar işitebilirsiniz. Belki de dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntıları gözden kaçırdınız. Ancak bugün yararınıza olabilecek müthiş bir ferahlık hissi de mevcut. Küçük sorunlara takılıp kalmayın ve hatalarınız sizi bunaltmasın. Sevinilecek bunca harika şey varken, niye fazla titizlenip her şeyi mahvedesiniz?

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevildiğinizi hissedebilir, ilgi görebilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkileriniz güçlenebilir. Çocuklarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İşinizi sevdiğiniz şekilde yapmak, sevdiğiniz işi yapmakla ilgilenebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kayıp ettiğin bir eşyan beklemediğin bir yerden çıkabilir. BU gün titizliğin üzerinde evde düzenleyip temizlemediğin yer bırakmıyorsun. Evli bir Balık burcuysan eşin ile güzel bir akşam yemeği yiyebilirsin.  Rutinlerinin planladığın gibi yolunda gitmesi sana güçlü hissettirecek.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmak hiçbir sorunu çözmeyeceği gibi durumu daha da zorlaştırabilir. Bu gergin ve duygu değişkenliğinin olduğu anlarda, kendinize hakim olmak ve olayları tüm açılarıyla düşünmeniz gerekiyor.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız hobilerinize yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Sezgilerinizle hareket etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Aşırı korumacı tavrınız karşınızdakini rahatsız edebilir. Dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hayalci tarafınız ön plana çıkabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı olarak kendinizi daha güvende hissedeceğiniz ve borçlarınızı bir nebze de olsa ödeyebilme fırsatı yakalayacağınız bir zamandasınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal nedenlerden ötürü, eski bir partnerinizle hala çok temas halinde olabilir ve tamamen vedalaşmanın çok zor olduğunu görebilirsiniz. Bu, şu anki hayatınıza ve yeni fırsatlara odaklanmanızı engelleyebilir. 

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi söz konusu.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ortak, temsilci, avukat veya danışman bulmak için uygun bir gün geçireceksiniz. Bu kişier, kendi alanlarıyla ilgili olarak size son derece faydalı olacaklar ve sorunlarınızı çözmenizde veya durumunuzu iyileştirmenizde ciddi destek vereceklerdir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok iyi geliyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuzdan hiç memnun değilsiniz ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Aklınızda birçok şey var ve kendinizi karışık hissediyorsunuz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 47"
Ay
Akrep
14° 02' 28"
Merkür
Koç
26° 02' 36"
Venüs
Balık
20° 33' 59"
Mars
Balık
04° 18' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 00"
Satürn
Balık
13° 12' 19"
Uranüs
Boğa
20° 37' 22"
Neptün
Balık
27° 46' 38"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 39"
Lilith
Başak
19° 42' 11"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>