Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zaman Kaybetmek İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Bildiğiniz gibi, bir konuda bir karar vermeniz gerekiyor ve bu hayatınızda bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına geliyor. Bu kararı vermedeki en zor kısım, her zamanki gibi geçmişle vedalaşmak. Geçmiş, özellikle belli belirsiz olduğunda çok sıcak ve güven verici gibi görünebilir. Onu geride bırakmak için güçlü ve kararlı olmanız gerekir. Fakat bu, kariyerinizde veya aşk hayatınızda bir gündem konusu olsun veya olmasın, sizin ödün veremeyeceğiniz ya da inkar edemeyeceğiniz kişisel hedefleriniz var.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi “sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Detaylı ve hızlı düşünme yetilerin ön plana çıkıyor. Bir Balık olarak, karar vermek konusunda sorun yaşadığın için; bu dönemi alman gereken kararları almak konusunda avantajına kullanabilirsin. Eğer burnuna kötü kokular geliyorsa, bütün araştırmalarını yap ve somut verileri topla. Hem finansal hem kişisel alanlarda yargıların aracılığıyla doğru yolu bulacağına inan.Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs burcunuza geçiyor ve 21 Mart'a kadar çekim gücünüz inanılmaz artıyor! Beklediğiniz fırsatlar ve irili ufaklı paralar karşınıza çıkacak. Kadınlardan yana desteğiniz bol, dış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş alanını genişletmek istiyorsun. Bu nedenle alman gereken bazı eğitimler olduğunu fark edebilirsin. Aile içinde yaşanan bir sorun her ne kadar seni alakadar etmese de ilgilenmek durumunda kalıyorsun. Yakın bir arkadaşından aldığın telefon ile onu özlediğini fark edebilirsin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizdeki kararlılığınız yakın çevreniz tarafından kabul görmüyor olabilir. Hatalı olduğunuzu kabullenerek olaylara objektif bakmalısınız. Hatada ısrar etmek yaşayacağınız sonuçların boyutunu da olumsuz yönde etkileyecektir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer meselelerinde sağlıklı düşünmeye ihtiyacınız olacak. Bugünlerde kıskançlıklar kavgalara sebep verebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şans gezegeni Venüs burcunuza geçiyor. Güzelliğinizle, cazibenizle çok daha dikkat çekici olabilirsiniz. Görünümünüzde hoş değişiklikler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde, sosyal yaşamınızda, maddi konularda şans sizden yana görünüyor, bu şansı değerlendirmelisiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamak hepimizin istediği bir şeydir. Şimdi vücudunuza iyi bakmaya başlayın yoksa daha ileriki yaşlarda bugünkü beslenme ve yaşam tarzınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gününüzdesiniz. Çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını çok fazla büyütüyorsunuz. Her şeyi geride bırakın. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Finansal durumunuzu olduğundan daha iyi bir konuma getirebilmek için çok çalışıyorsunuz. İçinizdeki sıkıntıları güvendiğiniz insanlarla paylaşın ve rahatlamayı deneyin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 32' 17" R
Ay
Yay
02° 49' 57"
Merkür
Koç
16° 00' 17"
Venüs
Koç
26° 04' 15"
Mars
Balık
26° 38' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 37"
Satürn
Balık
16° 12' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 12"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 53"
Lilith
Başak
22° 53' 38"
True Node
Koç
15° 32' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>