Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Tembel hissediyorsun. Günün enerjisi seni hayal dünyasına sürükleyebilir. Roman okumak, kendini karakterler ve olaylar içinde kaybetmek hoşuna gidebilir. Ya da favori filmini izleyerek eğlenebilirsin. Sanatsal yaratıları özümsemekten keyif alacaksın. Kendini bir filmde baş rol olarak düşün. Arada bir kahraman rolünü oynamak iyidir!Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar nostalji artabilir, çocuklarınızla ve evcil hayvanlarınızla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerindeve sorumluluklarınızda daha başarılı olabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığının karşılığını almak istiyorsun. İstediğin terfii alman yoğun temponu hafifletebileni sağlıyor. Ailen için ayırdığın zamanı artırabilirsin. Çevrendeki arkadaşlarının arasında sorunları olabilir. Tıkanan problemlere çözümleyici yaklaşman saygınlığını artıyor.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gün olabilir. Kendinizle ilgili aldığınız kararları somut adımlarla ilerletmelisiniz. Yolunuz her zamankinden daha açık, bunu iyi değerlendirin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda huzurun hakim olduğunu görebilirsiniz. Duygusal konularda da dürüstlüğünüz taktir toplayacak

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki standartlarınıza ve etik kurallarınıza bağlı kalın. Tehlike sizi çok heyecanlandırıyorsa, hayatınızı yeniden gözden geçirmenin ve bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olaylar gündeme gelebilir; kan bağınızın olduğu kişilerin yanlış davranışları, gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ince ayrıntılarla planlayın. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile yaşadığınız bazı problemlerden dolayı kendinizi mutsuz hissediyor olabilirsiniz. Çok cesaretli ve kararlı olduğunuz içinyerinizde başaramayacağınız şey yok. Daha fazla sebze tüketmeye çalışın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 15" R
Ay
Yay
02° 23' 37"
Merkür
Koç
16° 00' 10"
Venüs
Koç
26° 01' 41"
Mars
Balık
26° 36' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 45"
Lilith
Başak
22° 53' 24"
True Node
Koç
15° 32' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>