Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maddi Konularına Düzenleme Getiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Maneviyat, metafizik ya da insani çıkarlarla ilgili grup çalışmaları bugün yakını çevrenizde gerçekleştirilebilir. Bazı yeni insanlarla tanışmanız çok muhtemel ve şu anda bir ilişkiniz yoksa, özel biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Harika göründüğünüzden emin olunl! Aklınız çok çalışıyor ve düşünceleriniz günün sonunda daha da yoğun oluyor, bu nedenle yatmadan önce yapılan kısa bir egzersiz seansı uyumanıza yardımcı olabilir.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

26 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aklınıza gelenin peşinden gidebilir, hızlı kararlar alabilir, anlık duygular ve anlık cesaretle harekete geçebilirsiniz. Düşünmekten konuşmaktan kaçınmalı, gün içinde iletişiminizde daha özenli olmalısınız. Kazalara karşı dikkat.

26 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir sorun yaşadığı maddi konularda çözüm bulabilirsin. Ailenle bu konuda konuşarak problemlerin hızlı hallolmasını sağlıyorsun. Fiziksel anlamda kendini oldukça sağlıklı hissedebilirsin. Evli bir Balık burcuysan eşinin yakın arkadaşı ile yaşadığı gerginlik konusunda fikirlerini açıkça söylüyorsun.

26 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize kapanmak isteyebilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz konuları kaçarak çözemezsiniz. Artık kalıp mücadele etmeniz gerektiğinin farkına varın. İlişkinizde gerçek bir anlayış üzerinde ilerleyin.

26 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.

26 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı aşırı kısıtlayıcı davranmamalı ve ona güvenme konusunu sezgilerinize bırakmalısınız.

26 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

26 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz de siz de harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz, ancak bir şeyleri birlikte yapmak anlamında değil. Yaratıcılığınızı keşfetmek için bir alana var ve gün boyunca ayrı zaman geçirmek ikinize de yardımcı olabilir.

26 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha tedbirli olmalısınız.

26 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyorsunuz. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın ve geleceğiniz için birikim yapmaya başlayın. Bugün aile bireyleriniz ile vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

26 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

26 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>