Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alacağın Kararlarda Acele Etmemelisin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 60%

Enerji gerektiren ve sizi canlı hissettiren durumlar sizi motive ediyor. Bugün, aşk hayatınızda bu tür maceraperest bir his yaşayabilirsiniz. Eğer durum böyleyse, duygularınıza çok kapılmamaya çalışın çünkü sizi yorabilir. Unutmayın, herşeyin fazlası zarar.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Birisiyle yoğun ve derin bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi tutkularını ve adalet anlayışını hareketlendirecek. Eğer birisinin acı çekmesi seni etkiliyorsa; bu konuda konuşmaya karar verebilirsin. Gazetede ilgini çeken bir şeyle karşılaşmış olabilirsin. Ya da haberlerde duyduğun bir şey seni derinden etkilemiş olabilir. İnsanları biraz çalkalayacak fikirlerini açıklamak için güzel bir zaman.Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

1 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şefkat ve merhamet duygunuzu beslemeniz, maddi-manevi yardımlar yapmanız ilahi korunmaları getirebilir. Nasibinizden ve hakkınızından emin olmalı, sakin bir ruh halinde olmalısınız. İlahi adalet durumu karşınıza gelebilir.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Plüton 45’liği gerçekleşecek.  Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir. Sorumlulukların gözünü korkutuyor. Acele kararlar alıp, yanlış yapmak istemeyeceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte romantik bir gece geçirmek için hazırlık yapabilirsin.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmak hiçbir sorunu çözmeyeceği gibi durumu daha da zorlaştırabilir. Bu gergin ve duygu değişkenliğinin olduğu anlarda, kendinize hakim olmak ve olayları tüm açılarıyla düşünmeniz gerekiyor.

1 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan koşullar oluşabilir. Sabah saatlerinde hızlı akan iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kriz yönetimine hakim olabilirseniz özellikle aşk hayatınızda olumlu sonuçlanacak güzel şeyler hayatınızda var olacak.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hoşgörülü ve ılımlı tavrınızın yanında, ilişkiler konusunda bazı şeylerin duygusal olarak abartılması ihtimali sözkonusu olduğu için, olaylara tarafsız ve olduğu gibi bakmanız faydalı olacaktır. İkili ilişkilerde iyileştirici, huzurlu paylaşımlar ve eve ait değişiklikler için ideal bir gündesiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öz bakımınıza zaman ayırmak için harika bir gün! Güzel bir duş alın, saçlarınızı şekillendirin, manikür yapın... Bugün sizin gününüz! Ne istiyorsanız yapmakta özgürsünüz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki dürtülerle içgüdüsel olarak hareket etmesi yüzünden, bazı önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir. Bugün, gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olacak. Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteyebilirsiniz. 

1 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok eğlenceli ve romantik bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde ortaya çıkan problemleri çok kolay ve hızlı bir şekilde çözüyorsunuz. Bugün aile bireylerinizden birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 49' 50" R
Ay
Aslan
02° 57' 12"
Merkür
Koç
19° 19' 52"
Venüs
Koç
13° 47' 57"
Mars
Balık
18° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 39"
Satürn
Balık
15° 14' 55"
Uranüs
Boğa
21° 34' 13"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
19° 51' 10"
Lilith
Başak
21° 47' 25"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>