Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özeleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Şu an bir ayrı kalmışlık hissinden geçiyor olabilirsiniz. Belki son zamanlarda yeni bir işe geçmek için eski bir işiniz ayrılmış olabilirsiniz. Ya da belki de kendinizi çok anlayamadığınız romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Kişisel bir karışıklık döneminden geçiyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinize nazik olmaya çalışın. Yakında yaptığınız seçimlerin olumlu olduğunu göreceksiniz.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Hareket alanın içerisinde birden fazla insan varken ve seni, yapacaklarını belli şekillerde yapmaya zorlarlarken temponu sürdürmek zor olabilir elbette. Bu duruma verdiğin otomatik tepki adapte olmak ve herkese uyumlu davranmak olarak kendini gösteriyor. Fakat bu atak planı, kendini bir uçtan öbür uca sürüklenirken bulduğunda sende sinirsel yıkıma yol açabilir...Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

28 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde kontrol, inatlaşma ve zıtlaşma durumları şartları zorlayabilir. İstekleriniz maddi-manevi fedakarlıklar gerekebilir. Fedakarlık yaptığınız ilişkilerde ise bir sorgulamaya girebilirsiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının ve düşüncelerinin aynı doğrultuda olması içini rahatlatıyor. Araştırmak, yeni şeyler öğrenmek için heveslisin. Aile içinde küslük yaşayan bir Balık burcuysan davranışlarını göz önünde bulundurarak özeleştiride bulunuyorsun. Fedakarlık yapmanın gereğini fark ediyorsun.

28 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günleriniz yalnızlık ile geçiyor ise beğendiğiniz ve duygusal olarak çekildiğiniz kişi ile düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizde cesareti bularak sevginizi belli etmelisiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeme gelen kısıtlamalar yüzünden kendinizi biraz sıkılmış ya da yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan pozitif olmaya çalışmalısınız.

28 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinize çıkış kapıları aramanız gereken bir zamandasınız. Duygusal ve maddi konularda şansın üzerinizde olduğu bir zamandasınız.

28 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, kimi seçeceğinizden bile emin olamadığınız için, herhangi bir kişiyle ilgili bir karar vermek istemiyor olabilirsiniz. Acele etmeye gerek olmadığından, seçiminizi boş zamanlarınızda yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Venüs’ten yoğun enerjiler alacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Yüksek hedefleriniz var. Bazılarınız gizli-saklı duygular içindesiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve eğlenceli anlar geçireceksiniz. İş yerinizde fikirlerinizi dile getirmekten korkmayın ve kendinize güvenin. Arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin.

28 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

28 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 23' 23" R
Ay
Boğa
23° 19' 53" R
Merkür
Koç
22° 14' 40"
Venüs
Boğa
11° 07' 09"
Mars
Koç
06° 02' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 60"
Satürn
Balık
17° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 49' 13"
Neptün
Balık
29° 08' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 46"
Lilith
Başak
24° 14' 56"
True Node
Koç
15° 19' 42"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>