Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kırgınlıklar Sona Eriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu var, o yüzden birini seçip o yolu takip edin. Sahnede olma arzunuzun yanı sıra hayallerinzi ve iç dünyanızdaki tutkunuzu paylaşmak istiyorsunuz. Güçlü duygularınız ve hayali bakış açılarınız bir servet niteliğinde, bu yüzden onları bastrmaya ya da uzaklaştırmaya çalışmayın. Aklınızı çok fazla dinlemek, sizi kalbinizde ve hayal gücünüzde sakladığınız servetten mahrum edebilir.

Bugün büyük büyük düşünmeye cesaret edin! Güçlü ve aynı zamanda analitik bir zihne sahipsiniz. Bugün yeni icatlar için bazı fikirleri bir araya getirerek aklınızı iyi kullandınız. Patronunuz sizden bilgisayar sistemlerini hazırlamanızı isteyebilir ve tamamen yeni bir sistem tasarlamaya başlayabilirsiniz! Bu kadar teknik bir kişinin bu kadar yaratıcı olması alışıldık bir durum değil. Yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmalısınız!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

İlginç bir şekilde zaman yolculuğu yapmış hissine kapılabilirsin. Geçmiş ilişkiler ve işler kendini tekrar sana hatırlatabilir ve yoğun duygular yaşayabilirsin. Günün enerjisi geçmişe kafa yormanı istiyor; fakat bu iyi bir şey olsa gerek. Nereden geldiğini anlamak önemlidir ki böylece şu anda olduğun yeri daha iyi bilesin...Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

5 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla ve uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. İş hayatında yoğun bir geçirebilirsiniz. Kadınlarla ilişkileriniz gün boyu ön planda. Görüntünüz ve tarzınızla ilgili değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.

5 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın kişilerle aranda samimi bir iletişim oluşabilir. Biriktirmiş olduğun parayı değerlendirmeyi düşündüğün için bir uzmana danışmak isteyebilirsin. Aile içerisinde kırgın olduğun kardeşin ile aranı düzeltmek için ilk adımı sen atabilirsin. Akşam saatlerinde yorgunluğun iyice artabilir.

5 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Ağır kanlı hareketleriniz işlerinizin gecikmesine neden olabilir. Kendiniz, üstleriniz ve beraber çalıştığınız insanlara karşı olan sorumluluklarınızı aksatmak ihtiyaç duyduğunuz refah ve konforu size getirmeyecektir.

5 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konuların gündeme geldiği zamanlar içindesiniz. Hedeflere ulaşmak için otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Ortaklı para durumlarınızda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Öğleden sonra koşullarda rahatlama söz konusu.

5 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyer ve eğitim hayatınızda isteklerinizi başarmış olmanın verdiği huzura geçeceksiniz. Olumlu bir gün sizler için.

5 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisinin bencil ve dar görüşlü fikirleri bugün sizi çıldırtacak dereceye getirebilir. Herkese saygı duymaya çalışın eğer bunu yapamayacak kadar sinirliyseniz bulunduğunuz ortamdan biraz olsun uzaklaşmaya çalışmak mantıklı olabilir.

5 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.  

5 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizden bir türlü söküp atamadığınız güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır. Bu, size inanamayacağınız kadar huzur verir.

5 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ufak sorunlar yüzünden eşiniz ile tartışmamaya çalışın. Finansal durumunuzu daha iyi bir konuma getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Büyük kararlar almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

5 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

5 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 32" R
Ay
Akrep
17° 52' 53" R
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
24° 35' 55"
Mars
Balık
25° 42' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 01"
Satürn
Balık
16° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 46"
Lilith
Başak
22° 45' 41"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>