Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini İfade Etmekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

4 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mecburiyetler ve zorunluluklar gündeminizde olabilir. Alınganlık ve hassasiyetle hareket etmek yerine daha yüzeysel bakmalı, yüzeysel davranmalısınız. Günlük rutininizde bir değişime gidebilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade etmekte zorlanacağın bir gün olacak. Farkında olmadan kırdığın birisi varsa, aranı düzeltmek için adım atabilirsin. İş yerindeki çalışma arkadaşlarınla birlikte bir organizasyonun içerisinde yer alabilirsin. Kulağına gelen konuşmalarda önceden bilmediğin konular hakkında fikir sahibi olabilirsin.

4 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Beklemediğiniz şekilde sonuçlanan olaylar planlarınızı alt üst edebilir. Canınızı sıkmak yerine bu durumda neler yapabileceğinize odaklanın ve gerekirse destek isteyin. 

4 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. İnandığınız konular hakkında daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentileriniz fazla iyimser olabilir. Arkadaşlarınız ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kıskançlığı takıntı haline getirmeyin bilhassa partnerinizin çok yakın arkadaşlarının ağzını aramayı denemeyin.

4 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odaklanma konusunda biraz zorluk çekebilirsiniz. İşlerinizi geciktirerek de olsa bitirebileceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Başarı yakında kapınızı çalacak.

4 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal hırslar ve girişimcilik ruhunuz ön plana çıkacak. Bilinçli ve atılımcı davranışlar içinde yenidenemelerine girebilirsiniz. Bazılarınız farklı bir yarışın içinde olacak ve rekabet duygusu ile hareket edeceksiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Hayatta her zaman sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. Bugün insanların söylediği her sözü kişisel olarak algılamamaya çalışın. Aksi takdirde aşırı tepkiler verip, gergin bir ortam yaratabilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kalbini kırmak istemiyorsunuz, fakat bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar sergilemeniz yararlı olacak. Çalıştığınız yerde ayağınızı sağlam basın. Birileri sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde olabilir. Harcamalarınızda kontrollü olmalı, gereksiz alımlardan vazgeçin. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerdeyerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz

4 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 10' 43"
Ay
Akrep
12° 10' 35"
Merkür
Koç
25° 57' 34"
Venüs
Balık
20° 22' 39"
Mars
Balık
04° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 04"
Satürn
Balık
13° 11' 16"
Uranüs
Boğa
20° 36' 56"
Neptün
Balık
27° 46' 17"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 07"
Lilith
Başak
19° 41' 10"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>