Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmalara Ağırlık Vereceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Dışarı çıkıp Toprak Ana'nın güzelliklerini deneyimlemek için iyi bir gün. Muhtemelen çoğunluklu kapalı ortamlara tıkılıp kalıyorsun ve yeryüzü enerjisine adeta muhtaç hissediyorsun. Uzun bir bisiklet sürüşünün veya yürüyüşün tam zamanı. İnsanlardan mümkün olduğunda uzaklaş ve doğanın enerjisiyle deşarj ol!İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

3 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Şaşırtıcı veya beklenmedik haberler alabilirsiniz. Düşünmeden konuşmaktan, anlık duygularla hareket etmekten kaçının.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halının altına süpürdüklerini temizlemenin vakti sence de gelmedi mi? Eski yüklerinden tamamen kurtuluyorsun. Kendine yeni bir sayfa açmak isteyeceksin. Eğitimine devam eden bir Balık burcuysan, internet üzerinden araştırmalarına ağırlık vermeye başlayacaksın. Kültür sanat aktivitelerine katılmayı düşünebilirsin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yalnız kaldığınız anlarda size iyi gelecek işlerle uğraşmak zihninizi daha hızlı toparlamanızı sağlayacaktır. Mücadelenizi enerjinizi yükseltmek yönünde vermelisiniz. 

3 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde inançlarınız daha da kuvvetlenebilir. Hislerinizle hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla ilgili karşılık bulabilirsiniz. Aşk kapısını araladığınız bir dönemdesiniz. Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediydrsunuz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Mars bugün son derecesinde ilerlerken temkinli ve tedbirli davranmayı ihmal etmeyin.

3 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekte halletmeniz gereken kendi meseleleriniz varken, başkaları bugün sizin dikkatinizi ve tavsiyelerinizi isteyebilir ve kendi hüzünlü hikayeleriyle ilgili yardım almaya çalışabilir. Gerekirse biraz bencil davranın ve kendi ihtiyaçlarınızı karşıladığınızdan emin olun.

3 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız. 

3 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan birlikteliğinizden çok memnunusunuz ve kendinizi aşık hissediyorsunuz. İş yerinizde karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak. Yakın arkadaşınız zor bir dönemden geçiyorsa onu yalnız bırakmamaya çalışın.

3 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

3 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 02' 39" R
Ay
Başak
24° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 58' 13"
Venüs
Koç
19° 07' 09"
Mars
Balık
22° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 40' 42"
Uranüs
Boğa
21° 48' 20"
Neptün
Balık
28° 36' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 19"
Lilith
Başak
22° 16' 07"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>