Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygularını Doğru Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Sevgilinizin garip bir davranışı, bu gece kafanızı karıştırmış olabilir. Buluşma planlarına çok dahil olmadı mı? Telefonlarınıza cevap vermiyor mu? Boşverin. Bazen insanlar çok fazla yakınlığı bağımsızlıkları için bir tehdit olarak görebilir ve bu yüzden bunu görmezden gelebilirler. Bununla baş etmenin en iyi yolu, üstlerine gitmemektir. Dışarda bir akşam yemeği yiyin ve iyi bir arkadaş gibi davranın. Romantizmi şimdilik ilişkinizden uzak tutun!

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Bugün en iyini peşinden koş; sakın ola ki azla yetinme. Hayatının her alanında verimlilik saçabilmene olanak sağlayan, genişlemeye yatkın bir enerji havaya hakim. Durumun kontrolünü eline al ve duygularını da önemseyerek hareket et. Bir şey yapmaya karar verdiğinde, sırf birileri ya da birilerinin duyguları zarar görebilir diyerek kendini tutma. Bil ki herkes başının çaresine bakabilir. Sen sadece kendinden sorumlusun. İçselliğin adına en iyi olanı yapmalısın.İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

10 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konularda yardımlar alabilirsiniz. Sağlığınızı güçlendirmek adına hastane ziyaretleri yapabilirsiniz. İş hayatında öne çıkıyor, dikkat çekiyor ve takdir topluyorsunuz.

10 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar almak için harekete geçeceksin. Sanatla ilgilenen biriysen, farklı aktivitelere katılmayı deneyebilirsin.

10 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yalnız kaldığınız anlarda size iyi gelecek işlerle uğraşmak zihninizi daha hızlı toparlamanızı sağlayacaktır. Mücadelenizi enerjinizi yükseltmek yönünde vermelisiniz. 

10 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

10 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarıyla plan yapan Balık burcu üyelerinin planlarını iptal etmesi olası. İçinizden geldiği gibi davranma özgürlüğü isteyeceksiniz.

10 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla konuşurken dilinizi tutun. İletişim kurduğunuz kişilerin çok muhafazakar bir bakış açısı olması muhtemeldir. Onları çılgın fikirlerle korkutmayın. Tek seferde çok fazla bilgi aktarmayın. 

10 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. 

10 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sizi biraz yorabilecekse de, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif de verebilir.

10 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri tek başınıza çözemiyorsanız, bir uzmandan destek alabilirsiniz. Bugünyerinizde karşınıza harika bir fırsat çıkacak. Kendinize ve aile bireylerinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın.

10 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızı düzeltmek için, ilk adımı o sizden, siz ondan bekliyorsunuz. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Tek eksiğiniz cesaret! Kariyerinizle ilgili projeleri hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine önem verin. İş yerinizde bugün bazı beklenmedik olumlu sürprizler var. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

10 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 47" R
Ay
Akrep
24° 58' 21"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 02"
Mars
Balık
26° 09' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 56"
Satürn
Balık
16° 09' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 43"
Lilith
Başak
22° 49' 29"
True Node
Koç
15° 34' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>