Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eski Eşyaları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bir sanatçı olmak gerçekten hoşunuza gidiyor. Sanat ve müzik gibi evrensel dilleri kullanarak başkalarıyla iletişim kurmayı seviyorsunuz. Peki sizi tam olarak ne durduruyor? Bugün bunu düşünmek için bir fırsatınız olacak. Belki de hazır olmadığınızı veya gerçekten ihtiyacınız olan bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bundan kaçınmaya çalışmayın, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın!

Bugün, genişletilmiş ailenizin bir kısmı ile bir araya gelmek için iyi bir gün olabilir. Yeğenlerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da teyzeyi ve amcayı ziyaret edebilirsiniz. Aile üyelerinizle bağlantı kurmak için programınızda biraz yer açın. Bazen işinizle ve başkalarının endişeleriyle o kadar meşgulsünüz ki, sizi en çok önemseyen insanlarla temasınızı kaybediyorsunuz!

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Seçtiğin kelimelere ekstra dikkat etmek isteyebileceğin bir gün. Günün enerji seni huzursuz ve alıngan kılabilir. Akıllı olmaya karşı olan tutkun seni olumsuz etkileyebilir. İlgiyi çekmeye çalıştığın zamanlarda aşırıya kaçabiliyorsun. Tavırların yanlış anlaşılabiliyor. Politik olmayı dene. Başarıya giden kanallarını söylediğin veya yaptığın bir şey yüzünden zedelemek istemezsin!Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

7 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beslenmede aşırılık ve abartılara dikkat etmelisiniz. Günün illerleyen saatlerinde ilişkilerin gerektirdiği fedakarlıkları sergilemeniz gerekebilir.

7 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Oğlak burcunda hareket ediyor. Eski eşyalarını farklı bir şekilde kullanmayı düşünebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin ev işlerinde yardımcı olmadığından şikayetçi olabilirsin. Günlük rutinlerini aksatmanı sebep olacak sorunlar baş gösterebilir. Sanata karşı ilgisi olan bir Balık burcuysan, bugün işine daha çok odaklanabilirsin.

7 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hedefe odaklanırken ailenize planlarınızı açmak isteyebilirsiniz. Desteklerini istemeden önce şartlarınızı iyi tartmalısınız. Kararlı ve emin bir duruş sergilemek beklediğinizden daha iyi tepkiler almanızı sağlayabilir. 

7 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde düşünmek ve daha planlı, gerçekçi hareket etmek gerekiyor. Sorumluluklar yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

7 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zihinsel bir tatil içerisinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hırslanmak enerjinize zarar verebilir mesleki anlamda zarar getirebilir.

7 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle bugün hayatınızın kontrolünü elinizde hissediyorsunuz. Planlarınızı harekete geçirme gücüne sahip olmalısınız. Tüm işaretler yeni hedefler ve yeni girişimler için iyi görünüyor. 

7 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne yavaş tempoda başlayacaksınız. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. Ailenizin isteklerini daha iyi algılayabilir; duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

7 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizde özellikle deneyimli ve güçlü bulduğunuz kişilerle daha fazla iletişim içinde olabilir, kendinizi ait hissettiğiniz gruplar ve arkadaşlıklara daha fazla önem verebilirsiniz. Biraz daha ayakları yere basan, sağlam kararlar almak isteyeceksiniz. Akşama doğru telefonun ucunda ya da sosyal medyadan güzel sürpriz bir haber modunuzu yükseltebilir.

7 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

7 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 54"
Ay
Akrep
13° 26' 51"
Merkür
Koç
26° 01' 01"
Venüs
Balık
20° 30' 22"
Mars
Balık
04° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 23"
Satürn
Balık
13° 11' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 14"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 29"
Lilith
Başak
19° 41' 52"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>