Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kırgın Kişilere Karşı Tavrın Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Balık doğuştan bir sistem analisti!

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Yüzleşmelerden korkma. Eğer çatışma patlak verirse, bunun üstesinden gelebileceğini bil. Mevcut enerji, özgüvenine güç verecek ve işlerin üstesinden gelmek konusunda kolaylık sağlayacaktır. Durumun farklı açılarını görme ve gerekli iletişimi sağlayabilme konusunda kendine güven. Kendinin ve başkalarının bakış açılarını anlama yetinin farkına var çözümün geldiğini gör!Sorun çıkmasın diye çatışmalardan kaçınmaya eğilimlisiniz. Sonuç olarak, genellikle sessiz ve huzurlu bir hayat sürüyorsunuz. Ama bazen konuşmaya da ihtiyacınız var aksi takdirde sessizliğe mahkum edilebilirsiniz. Bugün yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer yaptıklarınız yanlış anlaşıldıysa, kendinizi savunmak size kalmış bir şey. Bu durumda sorun çıkmasın diye düşünüp durmayın aksine ortalığı velveleye verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

8 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, eski dostlarınızla görüşebilirsiniz. Sosyal medya kanallı işlerde başarı sağlayabilir, çevreniz tarafından destek görebilirsiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ağırlıklı olarak duygusal konular karşına gelecek. Kırgın olduğun kişilere karşı tavrını değiştirip, aranı düzeltmek isteyebilirsin. Yakın çevren ile vakit geçirmek için planlar yapacaksın. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Balık burcuysan, yeniden bir araya gelmek için adım atan taraf sen olabilirsin.

8 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranıza mesafe girebilir. Her konuya dahil olmak ve üzerinize alarak çözmek istemeniz sizi yıpratacağı için durmanız gereken yeri bilmenizde fayda var. Size bu noktada yapılan uyarı ve önerileri kulak ardı etmemeli, arkadaşlarınızın verdiği değeri karşılıksız bırakmamalısınız.

8 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

8 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partneriniz kendisini sizin hayatınızda önemsiz gibi hissedebilir. Mesleki konularda da gücünüzü yansıtma fırsatı yakalayabileceksiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara karışmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neden sizinle hiçbir alakası olmayan olaylar için kafa yoruyorsunuz ki? Yapmanız gereken çok daha önemli işler var!

8 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi  fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacak. 

8 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzda gerçekleşen yeni ay yeni açılımlar ve yaklaşımlar geliştirmenizi sağlarken,ve özel yaşamınızda, kişisel duruş ve görünümünüzde farklılıklar sergileyebilirsiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızın ön planda olduğu bir gün. Sizden yaşça büyük kişilerden destek alabilir, sevdiklerinizle ilgilenmek, onların sorumluluklarınızı almak isteyebilirsiniz. Gelecek hedeflerinize karşı çok daha ciddi yaklaşacak, yaratıcı çözümler bulabileceksiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

8 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 20" R
Ay
Başak
22° 52' 38"
Merkür
Koç
17° 01' 15"
Venüs
Koç
18° 57' 54"
Mars
Balık
22° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 55"
Satürn
Balık
15° 39' 58"
Uranüs
Boğa
21° 47' 55"
Neptün
Balık
28° 35' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 53"
Lilith
Başak
22° 15' 17"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>