Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Aktivitelere Başlayacaksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün gezegenler arasındaki uyumlu bir etkileşim ile, biriyle barışmanız söz konusu olabilir. Belki de sevdiklerinizle bir takım anlaşmazlıklar veya çatışmalar yaşıyorsunuzdur. Bugün farklılıklarınızı çözmek ve birbirinizin bakış açısını anlamak daha kolay olacak. Ortak bir paydada buluşacak ve birbirinizle ilişki kurmanın farklı bir yolunu bulabileceksiniz, böylece bir dahaki sefere benzer bir stresten kaçınabilirsiniz.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Benlik bilincini geliştirmenin zamanı geldi. Sen de herkes kadar iyisin; buna neden inanmıyorsun? Sorun şu ki sen egon konusunda fazla hassassın. Hepimizin egosu olduğunun farkında olsan da, sen kendi egon yüzünden kendini cezalandırmaya çalışıyorsun! Bu yaptığın asilce bir gayret ama böyle hararetli davranışların sana (ya da bir başkasına) bir iyiliği dokunmaz. Hiçbir zaman mükemmel olmayacaksın; başkaları da öyle. Öyleyse neden bu kaygı?Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorun çıkmasın diye çatışmalardan kaçınmaya eğilimlisiniz. Sonuç olarak, genellikle sessiz ve huzurlu bir hayat sürüyorsunuz. Ama bazen konuşmaya da ihtiyacınız var aksi takdirde sessizliğe mahkum edilebilirsiniz. Bugün yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer yaptıklarınız yanlış anlaşıldıysa, kendinizi savunmak size kalmış bir şey. Bu durumda sorun çıkmasın diye düşünüp durmayın aksine ortalığı velveleye verin!

9 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Aile ilişkilerinde güven ve anlayış önemli hale gelecek. Fikir ayrılıklarına takılı kalarak insanlarla mesafeleşmeyin.

9 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar almak için harekete geçeceksin. Uzun süredir uygulamak istediğin planları hayata geçirmek isteyebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, farklı aktivitelere katılmayı düşünebilirsin. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, kardeşininhayatındaki başarısı seni gururlandıracak.

9 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalışmaktan mutlu olduğunuz arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak hem sorunlara daha kolay çözüm bulmanızı hem de yeni projeler ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Artık hayata karşı daha profesyonel bir bakış açısı geliştiriyorsunuz.

9 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

9 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınıza odaklanırkenhayatınızdaki bazı fırsat ya da şansları bekletmeyi tercih edebilirsiniz.

9 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiyi içinizde hareket halinde tuttuğunuz sürece, işler sizin için oldukça sorunsuz bir şekilde ilerlemelidir. Duygularınızı başkalarıyla dürüstçe paylaşın, içsel canlılığınızın güçlendiğini göreceksiniz. Doğrudan kalbinizden gelen sözlere karşı kimse duramayacak.

9 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel gelişiyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz. Duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

9 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

9 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığına dair şüpheleriniz olabilir. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve arkadaşlarınız ile birlikte keyifli anlar geçireceksiniz. Pozitif enerjiniz ile çevrenizdeki herkesi neşelendireceksiniz.

9 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

9 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 22" R
Ay
Akrep
06° 15' 35" R
Merkür
Koç
16° 03' 40"
Venüs
Koç
23° 26' 04"
Mars
Balık
24° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 56"
Satürn
Balık
16° 00' 53"
Uranüs
Boğa
21° 59' 59"
Neptün
Balık
28° 42' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 30"
Lilith
Başak
22° 39' 24"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>