Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini İfade Etmek Zorunda Kalabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Arkadaşlarınız size "Maceraların Kızı" diyorlar çünkü yeni şeyler denemeye bayılıyorsunuz. Bu günün tadını çıkarmak zorundasınız! Çünkü birçok imkan ve fırsatlarla dolu olacak. Gün rutin bir şekilde başlayabilir, ancak gözlerinizi ve kulaklarınızı değişimlere karşı dört açın. Yeni maceranız çok sıradan bir yolla karşınıza çıkabilir. Örneğin, süpermarketteortağınız olacak birisiyle tanışabilir veya ATM'de sıra beklerken romantik bir ilgiyle karşılaşabilirsiniz. Macera, her yerdedir, onu bulacağınızdan şüpheniz olmasın!

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Entellektüellik, bugünün pratik veya metafiziksel olsun sizi ilgilendiren tüm konularda aydınlatıcı bir gün olması için sezgilerinizle birleşecek. Bu konularla ilgili grup aktiviteleri (özellikle bir arkadaşınızla giderseniz) son derece faydalı olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanları geçmişten tanıyıp tanımadığınızı araştırmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani duygu değişimlerine gidebilirsiniz. Geçmişteki insanlara yeni durumlar, yeni koşullar ortaya çıkabilir. Bazı kişileri arkanızda bırakmaya karar verebilirsiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aldığın kararlar çevren tarafından farklı şekilde yorumlanabilir. Kendini daha açık bir şekilde ifade etmek zorunda kalabilirsin. Kısa süreliğine de olsa tatile gitmeyi düşünebilirsin. Akşam saatlerinde gerçekleşecek beklenmedik bir telefon görüşmesiyle endişelenmeye başlayacaksın.

12 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Ağır kanlı hareketleriniz işlerinizin gecikmesine neden olabilir. Kendiniz, üstleriniz ve beraber çalıştığınız insanlara karşı olan sorumluluklarınızı aksatmak ihtiyaç duyduğunuz refah ve konforu size getirmeyecektir.

12 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan güvenin hakim olduğu derin bir ilişki yaşayabilirsiniz Sezgilerinizi dikkate aldığınız sürece dostlarınızla paylaşım yapmanızda bir sakınca yoktur.

12 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınıza, ilişkilerinize, rotanıza ve dış görünüşünüze dair düşüncelere daldığınız bir gün olacak. Bazı defterleri kapamak, yenilenme öncesi mini bir salıverme halinde olmak ruhen iyi gelecek. Kendinizi öncelik alın.

12 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

12 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dış dünyaya odaklanmanız gerekecektir. Çevrenizdeki insanlarla katılacağınız faaliyetler, sizi oldukça memnun edecek ve dinlendirecektir. Kalbiniz boşsa, hoışlanacağınız bir kişi ile tanışmanız da mümkündür.

12 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi iyi bir şekilde dinlediğinizden emin olun. İş hayatınız hakkında sürekli ertelediğiniz bir şey var, fakat harekete geçmenin zamanı geldi. Hayatınızdaki stres ve endişe ile başa çıkmayı öğrendiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

12 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 51"
Ay
Akrep
18° 48' 24"
Merkür
Koç
26° 14' 37"
Venüs
Balık
21° 02' 50"
Mars
Balık
04° 36' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 55"
Satürn
Balık
13° 14' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 30"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 01"
Lilith
Başak
19° 44' 47"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>