Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarını Gözden Geçirebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Balık kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

İşleri dengede tutmak, olması gerekenden daha fazla sıkıntıya sebep olabilir; o yüzden zorlama. Bazen kişisel gelişim ve olgunlaşmamız için sarkacın tek bir yöne sallanması gerekir. Her şeyin her zaman olumlu ve uyumlu olmayacağını kabullenip işleri akışına bıraktığın takdirde, duygusal yüklerle daha kolay başa çıkabilirsin.Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

14 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yaşam alanınızda ufak değişiklikler yapmak enerjinizi tazeleyebilir. Rutinler zaman zaman sıkılganlık duymanıza neden olabilir. Kişisel gelişim çalışmalarıyla ilgilenebilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini çok rahat bir şekilde ifade ederek isteklerini dile getireceksin. Kariyer planlarını yeniden değerlendirmek isteyeceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte baş başa bir akşam yemeği planları yapacaksın. Günün yoğunluğunu dinlenerek atmayı düşünebilirsin. İşlenmiş gıdaların tüketiminde aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin.

14 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güven eksikliği yaşıyor iseniz bu durumun geçici olduğunun farkına varmalısınız. Kendinize haksızlık yapmadan günü tamamlamaya çalışmalısınız. İletişim kuramadığınızı düşündüğünüz şu günlerde gereğinden fazla alınganlık yapıp iyice işleri zorlaştırmayın.

14 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ve para durumunuzu geliştirici işlere önem verebilirsiniz. Elinizdekileri ani düşüncelerle harcamamalısınız.

14 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde tutumunuz verimli olacak olsa da partnerinizden aynı oranda dönüş alamamak sizi şüpheye düşürebilir.

14 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O özel kişiye ulaşma şansınızın daha da uzaklaştığını görüyor olabilirsiniz ancak yine de harekete geçme şansınız vardır. Bazen aşk uğruna savaşmaya değer sevgili Balıklar, bunu unutmayın!

14 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ve güneşten olumlu etki alıyorsunuz. Karar vermeden önce dikkatli bir şekilde düşünün. Ancak, çok da fazla incelemeyin, çünkü önünüze çıkan fırsatı kaçırabilirsiniz. Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. 

14 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki dinlenme ve eğlenme isteği, işlerinizle ilgilenirken kafanızın karışmasına, dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Konsantrasyonunuzu toplayın ve kendinizin halletmesi gereken işleri bir an önce bitirin. Eğlenceye daha sonra vakit ayırabilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hiç beklemediğiniz birinden ilginç bir teklif alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda çok büyük işler başarıyorsunuz ve kendinizle gurur duyuyorsunuz. Sağlığınız için uyku programınızı düzenlemeye çalışın.

14 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

14 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>