Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Burs Başvuruların Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 80%

Kimse mükemmel değil, yani mükemmel olmaya çalışmanın da bir anlamı yok. Şu anda bir şeyin sizi aşk hayatınızın belirli yönlerini mükemmelleştirmeye zorladığını hissediyor olsanız da, bazen çok fazla şey yapmanın zararlı olabileceğini unutmayın. Aşırı dolu bir programınızın olmasına gerek yok. Biraz yavaşlayın ve hızınızı az tutun. Zihninizin ve vücudunuzun sınırları var.

Fikirlerinizi sadece fikir olmaktan da öteye taşıyın. Aklınızdan geçen bir heves veya hızlı bir düşünceyi reddetmeyin. Her zaman yanınızda bir kalem ve kağıt parçası bulundurun. İşe giderken arabanızda parlak bir planla karşılaşabilirsiniz. Veya sokakta yürürken yepyeni bir hit şarkı için bir fikir aklınıza gelebilir. Bu fikirler çok büyük bir şeye dönüşebilir. Onları göz ardı etmeyin, her ne kadar ilk başta çok sıradışı veya çok uzak görünüyor olsalar da.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Otomatik olarak insanların sana ve ihtiyaçlarına karşı anlayışlı yaklaşacağı gibi bir beklentiye girmemelisin. Duyguların kuvvetli olacak ve irrasyonel ve duygusal ağırlıklı düşüneceğin için insanları kendine çekmenin aksine onları korkutup kendinden kaçırabilirsin. Öfke ve rahatsızlıklarını seni seven ve sana yardım eden insanlara yöneltmemeye dikkat et.Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunlu ödemeler, gerekli harcamalar karşınıza gelebilir. Seyahat ve yolculuk planları, çocuklarınız için harcamalar gündeminizde olabilir. Gün boyu kendi istek ve beklentilerinizde daha ısrarcı ve kararlı olmaya açıksınız.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine devam eden bir Balık burcuysan, yurt dışında eğitimine devam etmek için burs başvuruların olabilir. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, beklemediğin birçokfırsatı bugün karşına gelecek. Karar vermekte acele etmemelisin. Aile büyüklerinden göreceğin destek, tercihlerini kolaylaştırabilir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ektiğinizi toplama zamanı gelmiş olabilir. Çalışmalarınız beğenilmesi sizinle irtibata geçilmesini sağlayacaktır. Kendiniz için en uygun koşul ve pozisyona karar verip bir yol belirleyebilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda göstermek isteyebilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin.

15 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canlı yazışmalar mümkündür. Eğer bir tartışmadan kaçınamıyorsanız, daha sonra etkili kararlar vere bilmek için şimdi topladığınız bilgileri kullanın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden ve beğendiğiniz eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamankinden daha iyi görünüyorsunuz. Eşinizin fark etmediğini sanmayın! Son zamanlarda iletişiminiz biraz gergin olsa da, birbirinize hâla ilk günkü gibi aşıksınız. Bugün biraz baş başa zaman geçirmeye çalışın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, günlükhayatınızda  güçlü bir disiplin var. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz. Sevgi dolu yönleriniz çevrenizi olumlu etkiliyor.

15 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz mümkündür. Olumsuzluklar bugün pek yanınıza uğramayabilir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Finansal olarak sizin için çok başarılı bir gün olacak. Negatif düşüncelerden bir an önce kurtulmaya çalışın ve aile bireyleriniz ile birlikte keyifli bir gün geçirin.

15 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

15 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 16' 01" R
Ay
Yengeç
24° 50' 53"
Merkür
Koç
16° 20' 47"
Venüs
Balık
09° 15' 33"
Mars
Kova
27° 11' 60"
Jüpiter
Boğa
14° 44' 16"
Satürn
Balık
12° 08' 17"
Uranüs
Boğa
20° 13' 24"
Neptün
Balık
27° 25' 56"
Plüton
Kova
01° 38' 46"
Chiron
Koç
18° 13' 07"
Lilith
Başak
18° 41' 18"
True Node
Koç
15° 44' 57"
Son Güncelleme : 19/03/2024 12:24

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>