Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tereddütlerle Dolu Bir Gün Olacak Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, size özgü bir gün. Tam anlamıyla bir hayalperestsiniz ve bugünün gezegen enerjileri, kişiliğinizin bu yönünü ortaya çıkarıyor. Bu sizin için harika bir durum fakat biraz dikkatiniz dağılabilir. Yapabiliyorsanız, işleri veya projeleri ertelemeye çalışın ve bunun yerine ortaklığınıza odaklanın!

Bugünün gezegensel uyumunun sizi büyük ölçüde etkilemesi muhtemel. İçinizdeki küçük çocuğu ortaya çıkarıyor, doğal hassasiyetinizi çok rahatsız edici bir seviyeye yükseliyor, kaçmak ve saklanmak isteğinizi su üstüne çıkarıyor. Bu göksel etkiye elinizden geldiğince direnin. Güvenlikten ne kadar hoşlanır onu bulmak için ne kadar uzun yollar katederseniz edin, kabuğunuzu sadece büyümeye başladığınızda kırabilirsiniz.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bugün biraz dinlenmek hatta direkt boş boş oturmak isteyebilirsin. İşin garip yanı, başkalarıyla uyumlu, rahat ve tasasız bir ilişki geliştirmek için zorunlu olan basit ödünleri bile vermeye şu an hiç tahammülün yok. İçsel gerilimlerine rağmen etkileşime girecek misin insanlarla? Yoksa sıkılıyor olmana rağmen tek mi kalmayı tercih edeceksin? Bu meselelerle ilgili savaş vereceksin; senin için ufukta birazcık sıkıntı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

18 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kardeşlerle ilişkiler, komşular ve yakın çevre ile ilişkiler ön planda. Sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarla seyahat planları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde abartılı düşüncelerden kaçının. Rahatlamaya odaklanın.

18 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tereddütlerle dolu bir gün olacak. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda sessiz kalıp kalmamak arasında gidip geleceksin. Sürekli aynı konuların etrafında dönüp durmak, seni arayış içerisine sokacak. Evli bir Balık burcuysan, akşam saatlerinde eşinle birlikte sinema ya da tiyatroya gitme planların olabilir.

18 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız çelişmesi konuşmalarınıza da yansıyabilir. Umutsuzluk ya da öfkeye kapılmak yerine karar vermekte zorlandığınız konularda çevrenizdeki güvendiğiniz birinden ya da bir uzmandan görüş alabilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

18 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki insanlara karşı ben bilirimci bir tutum sergileyebilir, kimseyi dinlememek isteyebilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize duyduğunuz sevgiyi ve bu ilişkinin sizin için önemini ifade etmek çok önemlidir. Bunun hakkında konuşmak sizin için kolay olmayabilir ama bunu yaparsanız gün sonunda daha iyi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla birlikte birçok ortak aktivite içinde olacaksınız. Olumsuzluk duyguları içinde hareket ederseniz, bazı işlerinizin yarım kalmasına neden olursunuz. Bugün Venüs’ten pozitif etkiler alıyorsunuz. 

18 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve bir uzmandan destek alın. Yeteri kadar su içtiğinizden emin olun ve kafein tüketiminizi azaltın.

18 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

18 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 27" R
Ay
Yay
12° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 32"
Venüs
Koç
27° 00' 14"
Mars
Balık
27° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 09"
Satürn
Balık
16° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 46"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 29"
Lilith
Başak
22° 58' 41"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>