Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlk Adımı Atan Sen Olacaksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Aile veya arkadaş grubunda çok sevdiğin fakat belli konularda bir türlü uyuşamadığın biri olabilir. Bu fikir çatışması, sinirini bozabilir. Bu ilişkide, hislerin ve fikirlerin uyum içinde hareket ediyor gibi durmuyor. Bugün hayatında bu uyumsuzluk fazlasıyla dikkatini çekecek ve odağın olacağa benziyor...İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

17 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiyor. Hızlı bir gün geçirebilir, yeni başlangıçlar ve yeni fikirler içerisinde olabilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı harekete geçeceğiniz bir gün.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani kararlar vermek istiyorsun fakat kararsızsın. Hemen hemen her konuda yaşadığın ikilemler seni daha fazla kararsız yapıyor. Yakın çevrenle bu konu hakkında konuşmalar yapabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle arandaki sorunları çözmek için ilk adımı atan sen olacaksın.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve farklı bir sosyal çevre edinmek için girişimde bulunabilirsiniz. Tanışmak istediğiniz kişiler size yeni bir alan oluşturacaktır. Alan değişikliği bazı sorunları çözmeniz ve göremediğiniz detaylar konusunda ipuçları verebilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

17 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhunuzun temiz, berrak ve iyi niyetli olduğu aleni olmasına rağmen etrafınızdaki kişilerin negatif enerjileri sizi direkt olarak etkileyebilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut bir projeniz yeni bir yöne doğru ilerleyebilir veya yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Her ne olursa olsun, bir yerlerden ilham almayı bekleyin. İşinizin olağanüstü kalitesine şaşırmayın!

17 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Sürpriz gelişmeler ortaya çıkıyor. Müthiş bir çekim gücünüzün olduğunu biliyorsunuz.

17 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak bir süredir göstermekte olduğunuz sabrın ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. İnsanlar, bazı şeyleri telafi etmek için çırpınabilir, size kolayca unutamayacağınız, güzel bir gün geçirtebilirler.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız tüm zorluklara rağmen eşinize ilk günkü gibi aşıksınız. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Hayatınızda olan olumsuz olayları çok fazla kafanıza takmamaya çalışın.

17 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

17 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 57" R
Ay
Yay
10° 35' 58"
Merkür
Koç
16° 03' 30"
Venüs
Koç
26° 49' 27"
Mars
Balık
27° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 07"
Satürn
Balık
16° 16' 14"
Uranüs
Boğa
22° 09' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 59"
Lilith
Başak
22° 57' 42"
True Node
Koç
15° 30' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>