Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesursun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Bir yanınız hiç büyümemiş! İçinizdeki çocuğu koruyor ve eğlenceli tarafınızın hep canlı kalmasını seviyorsunuz, bu sizi siz yapan çekiciliğinizin bir parçası. Bugün, bu çocuksu yönünüzü arkadaşlarınız ve ailenizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Faturalar ve ipotekler gibi "yetişkin" kaygılarına konsantre olmak zor olabilir. Top oynamak, fıkralar anlatmak veya televizyonda çizgi film izleyerek rahatlamak isteyebilirsiniz.

Bugün biraz kendiniz hakkında düşünebileceğiniz kadar sakin ve sessiz bir gün olacak. Sonunda, günlük yaşamın tüm küçük ayrıntılarına bakmak ve haftalarca planladığınız şeyleri almak için vaktiniz olabilir. Bu tür bir gün, ister inanın ister inanmayın, sizi her türlü olasılığa açık hale getiriyor. Sakin bir atmosferin işinizde çok daha hızlı ve verimli olmanıza yardımcı olduğu doğru değil mi?

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

20 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birden fazlave planla ilgilenebilir veve özel hayatınıza bölünebilirsiniz. Estetik konularda ve beden sağlığınızla ilgili destekler alabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini cesur hissedeceksin. Hayatında yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Sosyal çevrendeki kişilerin sayısının azalması seni endişelendirebilir. Ev dekorasyonunda yeni fikirler denemeyi düşünebilirsin. Akşam saatlerinde katılacağın bir organizasyon için hazırlık içerisinde olacaksın.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde aradığınızı bulduğunuzu düşünebilirsiniz. Güveninizi kazanan kişiler size özlediğiniz güzel hisleri yaşatabilir. Bu sayfayı kendiniz için açın ve daha önce mutlu olmanıza neden olan konuların olduğu sayfalara bir daha dönmeyin.

20 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ya da ailenizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bazı çift durumlar stres de yaratabilir.

20 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan çok istekli olmayacağınız yaratıcılığınıza odaklanacağınız bir gün olabilir. Akşam saatlerine doğru planda olmayan görüşmeleriniz çıkabilir.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş’in burç değiştirmesiyle İlkbahar ekinoksu gerçekleşiyor ve astrolojik yeni yıl başlıyor. Bu dönem maddi konularla yoğun ve dolu geçebilir. Gelirlerinizi artırma ve imkânlarınızı daha iyi değerlendirme konusunda istekli ve motive olabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir durumun gerçekliğini kontrol ettiğinizden emin olun. Hiçbir şey için kimsenin sözüne inanmayın. Bu, başkasının tavsiyesi yerine kendi iç sesinizi dinlemek için güzel bir gün.

20 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü egolarınız yüzünden; ikilem yaşadığınız bugün içinde, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

20 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partneriniz veya eşinizle sürdürdüğünüz ilişkiniz, bugün, birinci önceliğiniz haline gelebilir. Onunla kurduğunuz iletişimi daha da güçlü hale getirmeyi arzu edebilir veya bir sorununuzla ilgili olarak yardım etmesini isteyebilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partnerinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız bugün onu aramayı düşünebilirsiniz. İş yerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam etmelisiniz. Arkadaşlarınız ile vakit geçirmek size çok iyi gelecek.

20 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

20 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>