Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size doğru yönelen birini kabullenip ilişki yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor. Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız.

İş ilişkilerinizde, ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken şeyler olduğunu düşündüğünüz sorunlarınız var. Bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların gevşekliğinden kaynaklandığına inanıyorsunuz.

Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz. Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen, para elinizden uçup gidiyor.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Çok yoğun tempolu çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde klasik, herkesi memnun eden bir tatmin var. Ama bu ilişkilere biraz kuraldışı baktığınız için siz aynı tatmini paylaşamıyorsunuz. Bugünkü keyifsizliğiniz,başında çalışıyor olmanızdan. Oysa güzel bir hafta sonu planınız vardı. Yeni tanıştırıldığınız biri ile ilgili geleceğinize yönelik düşünceleriniz var. Çok ortak yanlarınız olduğunu düşünüyorsunuz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:36-16:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yakınlarınız veyahayatındaki insanlarla anlaşmak pek kolay gözükmüyor. Bu saatlerde güvendiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edersiniz. Yeni tanıştığınız insanlar hakkında hemen bir fikir yürütmeyiniz. Çünkü yanlış değerlendirebilirsiniz. Öncelikle tanımaya çalışınız. Güvenmeden sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Boşluk saatlerinde zihnin algılama gücü yüksektir. Unuttuğunuz bazı meseleleri hatırlatıcı durumlar yaşanabilir. Kaybettiğiniz bir şeyi bulmanız mümkündür. Saat 16:26 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, önümüzdeki iki gün boyunca aile içindeki iletişimi yükseltiyor ve ofis çalışmalarında hızlılık kazandırıyor. Haberleşmeler, konuşmalar, iletişimde bulunma, işleri yerli yerine koyma arzumuz bir hayli yüksek. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Aktif hale getirici Ay etkisi altında, telefon, mailleşme, sosyal ilişkiler,konuları, eğitim ve yolculukların, gündem maddenizde yer alacağını gösteriyor. Çalışmayanlar için bu saat sonrası ev içinde koşuşturma fazlalaşır. Çocuklarla iletişim, komşularla bir araya gelme, evin ihtiyaçları için alışverişe çıkmak gibi. Birileri bizi arar, biz de aynı şekilde tanıdıklarımızı ararız. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü,veya özel yaşantımızda insanlara destek oluruz. Rehberlik ederiz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Uzun zamandır beklediğin telefonun ya da e-postanın gelmemesi canını sıkıp, bu anlamda tekrar adım atmak isteyebilirsin. Bugün mesaiye kalan bir Balık burcuysan, zamanın çabucak geçmesini istemen yerinde duramamana sebep olabilir. Kendi işini kurmak gibi bir planın varsa birlikte hareket edeceğin kişilere mutlaka ama mutlaka dikkat etmelisin. Her ne kadar iyi niyetli olsalar da profesyonel olmamaları işlerini sekteye uğratabilir. Evli bir Balık burcuysan geçmişte kaldığını sandığın konuları gündeme getirebilir. Soğukkanlı ve sakin cevaplar verişin meselenin üstesinden gelişini kolaylaştırabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, ailelerin tanışmasını isteyebilirsin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde biraz daha geri çekilerek bazı konuları kabullenme süreci yaşayabilirsiniz. Bazen hep önde olmak yerine olayları ve kişileri geriden takip etmek daha öğretici olabilir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirmeye bakın. Aynı zamanda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile arasında alınan kararlara müdahale etmelisiniz. Zeki kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hassas ve değişken Balıklar, bugün insanları dinlemek size iyi gelecektir. Gözlemde kalıp olayların akışını anlarken kendinizi kaostan koruyabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için yeni bir kitap iyi gelir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay nedeniyle bugün ev içi ilişkilerinize adeta farklı bir gözle bakıyorsunuz. İletişimin hem özel hemhayatınızda oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. İki farklı hanede vakit geçirebilir, ev ilearasında mekik dokuyabilirsiniz. Hareketli ve bol tempolu bir gün.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 13' 22" R
Ay
Akrep
10° 41' 49" R
Merkür
Boğa
08° 20' 46"
Venüs
Boğa
27° 29' 24"
Mars
Koç
16° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 17"
Satürn
Balık
18° 11' 46"
Uranüs
Boğa
23° 35' 31"
Neptün
Balık
29° 28' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 45"
Lilith
Başak
25° 43' 27"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>