Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Programının Dışına Çıkıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama dair hedeflerinize daha fazla önem verebilirsiniz. Ebeveynler gün içinde kararlarınızda ve adımlarınızda etkili olabilir. Aileniz için fedakarlık yapabilir, anlık durumlardan daha hızlı etkilenebilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerine bir türlü karar veremiyorsun. Yaptıklarından duyduğun pişmanlıklar buna sebep oluyor. Yakın bir arkadaşının sağlığı ile ilgili alacağın güzel haberler seni mutlu edecek. Sürpriz bir misafir akşam için düşündüğün planları sekteye uğratabilir. Programının dışına çıkacaksın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin bilmediğin bir yönünü keşfedeceksin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınız ile ilgili geçmişte başarısız olduğunuz bir konuyu gündeme getirerek sizi üzmek isteyen insanlar olabilir. Bu tür insanlara ve durumlara prim vermek yerine işinize odaklanarak başarılarınıza prim verin. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvenmeyi denemek için de uygun bir gündesiniz. Sanatsal konularla ilgilenen Başak’lar bugünlerde yaratıcılıklarını rahatlıkla ortaya koyabilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs Yengeç burcu geçişi ile hayatın sizi mutlu eden alanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Flörtler ve aşk ilişkileri her zamankinden daha keyifli olacak. Çocuk isteyenler için verimli bir dönem. Çocuğu olanlar ise ilişkilerini rahatça yönetmekten dolayı keyifli olacak. Hobilerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. 27 Haziran'a kadar sizi mutlu edecek konulara zaman ayırın.

3 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri halletmek için evde sessiz zaman geçirmek daha iyi olacak gibi hissediyorsanız, bu duyguya güvenin. Sezginizin rehberiniz olmasına izin verin, özellikle de başkaları bu konuda söz sahibi olduklarını düşünürken.

3 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Merkür’ün geri hareketi sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplininizle göz dolduracaksınız. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize romantik bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız.

3 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bağımsız hareket etmek isteyeceksiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bilinçaltınız oldukça yoğun ve kişisel egolarınız yüzünden zor anlar geçirebilirsiniz. Başarıya ulaşmak için göstereceğiniz çalışmalar sayesinde, bazı engelleri kısa sürede aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizden beklentileri gündeme gelebilir.

3 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 37' 18" R
Ay
Akrep
03° 00' 55" R
Merkür
Boğa
07° 25' 20"
Venüs
Boğa
26° 43' 17"
Mars
Koç
15° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 26"
Satürn
Balık
18° 09' 27"
Uranüs
Boğa
23° 33' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 55"
Lilith
Başak
25° 39' 18"
True Node
Koç
14° 54' 52"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>