Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonuna dair planlarınız onunla ilgili. Onunla karşılaşabileceğiniz yerlerde dolaşacaksınız. Karşılaşma ihtimaliniz çok kuvvetli. Belki de ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen her an yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Şimdilik birdeğişikliği sizi riske sokabilir.

Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir oldunuz. Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz.

İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Bu uğraşlar arasında yolculuklar da olabilir. Kendinizi doyumsuzluk içinde gördüğünüz konularda duygusal hareketlilikler içine gireceksiniz. Yakında, yaşamınızda önemli bazı köklü değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Merkür-Jüpiter arasında gerçekleşen olumlu görünümü, Ay da destekliyor olacak. Bugün maddi anlamda şansınız çok açık olacak. Pozitif haberler alabilirsiniz. Ama Ay ve Satürn arasındaki gergin açı sebebiyle de dostlarınıza karşı sert tavırlar alabilirsiniz. 11:47-23:17 arası ise Ay günün geniş kısmında boşlukta kalacak. 23:17'de ise Boğa burcuna geçiyor olacak. Eğitim hayatınıza, kardeşlerinize yönelebileceğiniz bir sürece giriyor olacaksınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirel yaklaşıyorsun!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Bugün kaygıların ve endişelerin su yüzüne çıkabilir. Bu sadece bugünün zorluğu ile alakalı bir durum. Diğer yandan etrafındaki bütün insanlara eleştirel bir tavırla yaklaşabilirsin. Bu da sevdiklerinle aranda fikir ayrılıklarına neden olacaktır. Sana tavsiyem, daha sakin hareket etmen olacaktır. Kalbi uzun zamandır boş olan bir Balık burcuysan, bugün ortak arkadaşlar sayesinde biri ile yakınlık kurabilirsin. Hatta uzun süredir tanıdığın fakat arkadaşın olarak gördüğün bir kişiye karşı yoğun bir çekim hissedebilirsin. Akşam saatlerini kendine ayırarak kitap okuyabilir ya da TV izleyebilirsin.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dinlenmek yerine daha özlemini çektiğiniz dostlarınızla geçirebilir ve onlarla güzel bir organizasyon düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Bunun içinde gerekli şartları sağlayabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi gelişmelerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Yeniden harekete geçeceğiniz olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi yaymak için adımlar atacağınız zamanlardasınız. Akşam saatleri ilişkilerde akıcı koşullar söz konusu.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni Ay etkileri hayatınıza sızabilir ve başlatmak istediğiniz olaylarda daha önce fark etmediğiniz fırsatları fark ederek kendinizden daha emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün finansal konular gündeminin önemli bir parçası olabilir ama aldığın riski ve harcamalarını iyi hesaplamalısın. İş hayatında gösterdiğin bir başarı gelirlerinin artmasını sağlayabilir. Ayrıca yeteneklerini kullanarak bir gelir elde edebileceğin koşulları hazırlayabilirsin.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya etrafınızda, hatta ay ve diğer gezegenler bile etrafınızda dönüyor. Herkese uydunuz muamelesi yapamazsınız diyeceğim ama faydası olmayacak. Bu güzel zamanların tadını çıkartın. Sonrasında üzülmemek içinse durumu fazla abartmayın. Her yükselişin bir düşüşü olması da olasıdır.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para akışının hızlı olduğu bir gün. Kazanç ve harcamalar arasında bir denge kurmaya özen gösterin. Takım çalışmalarına önem vermelisiniz. Sportif aktiviteler size canlılık katar. Yabancılarla ortak projelere imza atmak için uygun. Bol seyahatli bir dönem sizi bekliyor olacak. Neşe, keyif ve özgürlüğün tadını çıkarmalısınız. Balık Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları Katar para

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>