Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yanılgıdan kurtulmak için iyi bir başlangıç olabilir. Takıntılardan arındırılmış bir gözlemle ne kadar şanslı bir sevgili olduğunuzu görebileceksiniz

Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda.

İyi haberleriniz var. Geçici çözümler sizi rahatlatacak. Uzun vadeye yaydığınız hedefler, tuttuğunuz hesaptaki kadar masraflı değil. Daha iyimser hesaplar hedeflerinizi yakınlaştırabilir.

Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Şu sıralar, buna istekli olmaktan başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak insanlar hayatı alıp götürüyor. Onların oluşturduğu kuralların birçok insani değeri tükettiğini düşünüyorsunuz. Ama bu kuralların dışında kalmanın, yaşamama kararı almak anlamına geldiğini de biliyorsunuz. Başkalarının fırsat deyip üzerine atladığı şeylerin küskün seyircisi olmamalısınız. Daha girişken, daha istekli davranışlar, kişiliğinizi sandığınız gibi erozyona uğratmayacak, göreceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer konularınızın ön planda olduğu bir güne başlıyorsunuz. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu ile beraberhayatınızda şansınız açılıyor. Bugün yeni birteklifi ya da bir terfi haberi alabilirsiniz. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisiyleortamınızda stresli zamanlar yaşanabilir. Önemli işlerinizi öğleden önce tamamlamanızı öneririm. Çalışın ya da çalışmayın gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Dikkatinizi toparlayıp geleceğe yönelik planlar yapabilir, hedefinizi belirleyebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Çocuklar ve gençlerle ilgili bazı sorunlar çıksa bile, onları kendi haline bırakmanız mümkün.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde iletişimin getirmiş olduğu sözsel yaralara dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizle geçmişe yönelik bazı hesaplaşmalar yapabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizden gelen kısmetler var. Üretkenliğinizin arttığı bugünde işler yavaş ilerlese de olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. İş yerinizde beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Emek harcadığınız konularda rahatlıkla sonuç alabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden maddi destek görebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sempatik ve etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ilımlı hareket ederek başarıyı yakalayabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde telaşınız olabilir. Kendinize çok yüklenmeden sade bir hazırlıkla güne başlamak faydalı olur. Gün boyu yönsüzlük olası. Sevdiklerinizle anıları yad edebilir, eskiye dair bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati bugün kariyer hayatınızda size iyimserlik taşıyacak. Özgürce girişeceğiniz tartışmalardan beslenip yeni ufuklara yelken açarsınız. Özellikledünyasındaki kadınlar size anlayışla yaklaşır. İş seyahatleri ya da yabancılarla diyalog gündeme gelebilir. Uzaklardaki insanların kararı size iletilecektir. Tanıtım ve medyayla ilişkileriniz öne çıkar.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>