Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Daha İyimsersin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 20%

Değişim için çalışıp durmayı bırakın, bunun yerine aşk hayatınıza odaklanın! Neyi kast ettiğimizi biliyorsunuz. Bu, hayatınızda gerçekten dikkat gerektiren tek alan. Bunu sevgilinizden beklemenizin bir anlamı yok, her şey size bağlı. Neden romantik bir hafta sonu için uzaklarda bir yerlerde rezervasyon yaptırmıyorsunuz? Bu, ilişkiniz için harikalar yaratacak ve sadece ikinizin deneyimleyeceği eğlenceyi düşünmek hayatınıza renk katacak.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve başkalarının fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Kendinizi çok fazla açmayın, aksi takdirde birinin düşünmeden yaptığı densizce bir yorum sizi incitebilir. Bugün en büyük huzuru ve istikrarda bulacaksınız. Hayatın maddi keyiflerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seni oyuna getirmek oldukça zor olacak. Düşmanların bunun için zor anlar yaşayacaklar. Bugün her şey çok açık görünecek; sınırların arasındaki işaretleri okuyabilecek, yıldızları yorumlayabileceksin! Bugün seninle tartışmak isteyen kişi çılgın ve seni zapt edebilmek için oldukça yetenekli olmalı. Bugün özel bir güç senin tarafında. Kazanan sensin, o yüzden devam et!

3 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi, gelirinizi artırmak için yeni biraramayı düşünürken bulabilirsiniz. Ancak muhtemelen böyle sert bir adım atmaya gerek yok. Patronunuz size zam vermeyi düşünüyor olabilir yakında hoş bir sürpriz olabilir. Parayla ilgili endişeleriniz yalnızca kısa vadeli ise, bir yakınınızdan borç isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimserliğin üstünde? Ama lafını esirgemediğin insanlar da olacak. Bu kişiler bugün gözüne daha çok batabilir. Kendine güvenin bir kat daha artarken geçmiş ilişkileri referans almayacaksın. Âşık olmak ve yeniden bir ilişkiye başlamak için kalbinin sesini dinleyeceksin. Eline bir miktar para gelebilir, geldiği gibide gidebilir! Ailenin sana karşı olan davranışlarına karşı yapıcı olmanın faydasını günün ilerleyen saatlerinde daha iyi anlıyorsun.

3 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha titiz davranmalı ve her şeyi oluruna bırakmamalısınız. Kendinizi sebepsiz yalnızlaştırmaya gitmemelisiniz. Bugün kendiniz için kısa bir zaman ayırın ve gerçekten nerede olmak ve ne yapmak istediğinizi kendinize sorun.

3 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konulara daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve kendiniz için yeni yatırım paketleri hazırlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak ve işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgi alanınız dahilinde değişecek ve güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Manevi yönünüzün güçlenmesi ve kişisel gelişime önem vermek gibi alanlarda başarılı olabilirsiniz

3 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte 16 Şubat'a kadar enerjinizi daha çok ofis alanındaki çalışmalara, kariyerinizi büyütmeye odaklayacaksınız.

3 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yazma, okuma ve konuşma konulu olan herhangi bir işi yapma konusunda başarılı olacağınız bir gün. Yaratıcı enerjiniz bol ve sizi harekete geçiriyor. Günün yıldızı sizsiniz!

3 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konular, para vekonuları haftanın bu ilk gününde sizi meşgul ederken sahip olduklarınızı ve kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye kafa yorabilirsiniz. Harcamalar konusunda bütçenizi hesaba katmadan adım atmayın.

3 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın.

3 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hiçbir şey yapmasanız bilehayatınızda dikkat çekebileceğiniz bir gün. Çok fazla emek veriyor, üzerine sürekli konuşuyorsunuz. Gönül işlerinde böyle bir başarınız yok maalesef. Çünkü önce kendi istediğinize bakıyorsunuz. Sizin fedakarlık dediğiniz şey ile partnerinizin veya eşinizin fedakarlık dediği şey aynı olmak zorunda değil.

3 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; ekonomik konularda beklenmedik kararlar alarak, hedeflerini riske atabilirsin. Ani kararlar almamalı, varsa eğer ortaklarınlabirliği ve fikir alışverişi içinde olmalısın. Cesaretle attığın adımlar, yeteneklerini ön plana çıkarmanı ve bireysel hareket etmeni gerektirebilir.

3 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 21' 37" R
Ay
Başak
22° 31' 08"
Merkür
Boğa
02° 41' 01"
Venüs
Boğa
22° 33' 14"
Mars
Koç
13° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 56' 20"
Uranüs
Boğa
23° 21' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 05"
Chiron
Koç
21° 35' 52"
Lilith
Başak
25° 16' 45"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>