Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini hoş bulmak suç değil. Bunu ona belli etmek de suç değil. Dün tanıştığınız ve etkilendiğiniz kişi sizi bu akşam yemeğe davet edebilir. Geçmişinizle ilgili takıntılarınızdan arınıp cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Bir probleminiz var. Paylaşmamakla doğru yapıyorsunuz. Paylaşmanız durumunda işyerinizdeki konumunuz tartışılır hale gelebilir.

Çok bunaltıcı. Ama bu durum kalıcı görünmüyor. Hatta uzun ömürlü de görünmüyor. Bugün bir para tartışması, içinde siz olmadığınız halde, sizinde adınız anılarak büyüyor. Bu sıkıcı tartışmaya akşam olmadan siz de katılmak zorunda kalacaksınız.

Bir yakınınıza baskı yapıyor, onu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Çok iyi niyetli ve ona karşı sevgi yüklü olduğunuz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Baskı iyi bir şey değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk günü bir sevinciniz var. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olacak ve belleğinizi zorlayacaksınız. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 3 Şubat (saat 18:51)-4 Mart (saat 12:09) tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Maddi ve manevi anlamda ayaklarınızın üzerinde dimdik durabilmek adına hem kaynaklarımız doğru kullanabilmek hem de kazanç elde etmek anlamında önem taşıyor. İşbirliğinde bulunmak, böyle bir enerji altında zor olsa da, eğer yararlı olacaksa neden denenmesin. Venüs-Koç geçişlerinde liderlik etmek, lider olmak, girişimde bulunmak, taviz vermemek, zevke düşkünlük, parayı sevmek gibi dürtüler sıkça yaşanır. İyi midir? Nasıl değerlendirdiğinize bağlı. Ancak ben derim ki, yaşadığımız eski tecrübeleri unutmayalım. Belki siz bir eliniz yağda bir eliniz balda kişisiniz. Olsun, yine de sınırları aşmayın. Eğer yokluk nedir bilen kişiyseniz, o zaman bol bol çalışın, çabalayın ve hedefinize varmak için azimli olun. Böylece arzu ettiğiniz yaşamı, hayatı kurabilirsiniz. Bu süreçte, yeni biralanında veya devam eden işinizle ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Yetersiz kazananlar, başka birarayışına geçebilirler. Not: 4 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs geçişinin sizler için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

3 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hayatın rutininden uzaklaşmak isteyebilir ve biraz sessiz ortamlara kaçıp kendini dinleyebilirsin.

3 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde aynı amacı paylaştığınız kadınlarla olan iletişim tarzınıza dikkat. Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmelere açık bir gündesiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi ve fikir olarak düşündüklerinizi eyleme geçirmenizin tam sırası. Dağınık fikirlerinizi törpülemeyi başaracak, huzur bulacaksınız.

3 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve ulaşımla ilgili konuların öne çıktığı bir gün olabilir. Sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak yanlış anlamalar ve iletişim problemleri konusunda dikkatli olmalısınız.

3 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınızın da dahil olacağı projeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bugün, gruplardan ve sosyal çevrenizden maddi olarak destek göreceksiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha huzurlu, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Toprak işlerine eğilmek, doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek uygun aktiviteleriniz olacaktır. Maddi ve manevi değer alanlarınızda sürdürdüğünüz ilişkilerde daha tuttuğunu koparır bir tavırda olacağınız süreç başlıyor.

3 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

SOSYAL ortamlarda bulunup kafanızı boşaltmak ve gücünüzü toplamak isteyebilirsiniz. Yine de eğlenceye fazla kapılmamalı, memnun halinizden kaynaklanan aşırı iyimserliği mutlaka engellemelisiniz. Mantığınız, optimist yaklaşımınızdan dolayı doğru çalışmayabilir ve sizi sürekli olmayacak yollara itebilir. BU yüzden, sezgilerinize daha fazla önem vermeniz, size bazı faydalar sağlayabilir. Çevrenize isyan edip var olan durumları değiştirebileceğinizi, sizi kısıtlayan herşeyi kaldırıp bir anda kenara koyabileceğinizi ve tüm bunlardan da kazançlı çıkacağınızı düşünmenizi engelleyecek şey, mantığınız değil, sonuçları sezebilme gücünüz olabilir.

3 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>