Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerin Şekilleniyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

İşiniz ve içsel hayatınız arasında gidip geldiğiniz bir dönemdesiniz. Oldukça karamsar olacaksınız, aileniz ve arkadaşlarınız bunun sebebini anlayamayacak. Gezegen ilerlemesi sonunda bu geçiş dönemini sona erdirecek. Bir hafta içinde, meselelerin merkezine ineceksiniz. Ayrıca etkinlikleriniz hız kazanabilir.

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Yaratıcı yönün açığa çıkarılmayı bekliyor. Resim yapmak, ya da yaratıcı yazarlıkla uğraşmak istiyor olabilirsin. Neyi arzularsan arzula, günün enerjileri seni bu arzunu gerçekleştirmeye itiyor. Sadece çıtanı çok da yükseltme. Büyük beklentilere girmek senin cesaretini kırabilir. Bir oturuşta kendinden bir roman yazmanı veya portreyi tamamlamanı bekleme. Süreçten keyif almaya odaklan; yarattığın şeyi bitirmeye değil.Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşündüğün değişiklikleri gerçekleştirmek için daha aktif olmalısın. Değişim için daha içten uğraşmak daha çok yol almanı sağlayacak. Bu sayede hedeflediklerine ulaşmak daha kolay olabilir.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünün gündeminde geçmişten gelen birtakım durumlar ve konular söz konusu olacak. Kova burcundaki ayın hareketi bilinçaltınızı yöneten kanalları harekete geçirerek halının altına attığınız sorunların yeninden gün yüzüne çıkmasına neden olacak. Bu geceki yeni ay, en derin benliğinizle bağlantı kurmak için mükemmel bir zamanlama. Meditasyon, sessizlik ve iç gözlem için kendinizi dinleyin ve iç sesinize kulak verin.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kendini kısıtladığına dair düşüncelerin şekilleniyor, izin verme istemeyeceksin. Özellikle ikili ilişkilerde karşındakini etkilemek için uzun konuşmalar yapabilirsin. Ailen önemli bir konuda senin fikrini almak isterken, onları yönlendireceksin. Fiziksel olarak kendine en uygun spora yönlenmek isteyebilirsin. Finansal anlamda beklentini karşılayacak yeni bir işe girebilirsin.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çalışma ortamımızda bazı değişiklikler olabilir ve bu durum sizi oldukça şaşırtabilir. Ekonomik anlamda bazı güzel gelişmeler sizi heyecanlandırırken aynı zamanda motivasyonunuzu da arttıracaktır. 

31 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle güven ve paylaşım içinde olabilirsiniz.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilirsiniz. Kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacaksınız.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

31 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişiklikler havada ve bunlar olumlu. Ancak, değişim yeni gerçekleştiği için algılarınız net değil, bu nedenle herhangi bir somut sonuca varmadan önce acele etmeyin. Zamanla, karmaşık duygular ve ilişkiler muhtemelen netleşecek. Sosyal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Küçük gecikmeler ve üstesinden gelinmesi gereken sorunlar olabilir, ancak duygularınız ve hedefleriniz konusunda daha güvende hissediyorsunuz.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Yapılması gereken ihmal edilmiş işleriniz gündemde..

31 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken biraz enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Çalışıyorsanız işlerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Evden çalışmak, eğer işiniz yoksa biraz kendi köşenize çekilip dinlenmek iyi bir fikir olabilir.

31 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Bunun beraberinde gelen maddi sıkıntılar, yaşamınıza negatif boyutlar yüklemiş durumda. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alın! Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

31 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 57' 13" R
Ay
Terazi
24° 34' 46" R
Merkür
Boğa
06° 24' 49"
Venüs
Boğa
25° 52' 03"
Mars
Koç
15° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 37"
Satürn
Balık
18° 06' 50"
Uranüs
Boğa
23° 30' 57"
Neptün
Balık
29° 26' 29"
Plüton
Kova
02° 01' 52"
Chiron
Koç
21° 43' 53"
Lilith
Başak
25° 34' 41"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 20/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>