Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda son derece ümit verici gelişmeler yaşayacaksınız. Sevgilinizle olmak hoşunuza gidiyor ama sağlam bir ilişki için daha gerçekçi tutumlar izlemelisiniz.

Bugün çok yoğun olacaksınız ve kendinize hiç vakit ayıramayacaksınız. Bugün çalışmak da size çok anlamsız geliyor. İş hayatınızda birden çok konuya yöneldiniz.

Bugün borç ödemeleri yapacaksınız. Daha önceden ödeyeceğiniz parayı ayırdığınız için , bu ödemeleri yaparken hiç zorlanmayacaksınız. Para konusundaki disiplininizi sürdürmelisiniz.

Bu aralar yoğuntemposu içerisinde bitkin düşebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa ertelemelisiniz. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki oluşumlar buna çok uygun. Aile arasındaki yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde enerjiniz biraz düşük olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Ettiğiniz an tekrardan eski rahatsızlıklarınız nüks edebilir. Duygusal bir zaman diliminde olacaksınız. Karar vermeniz gerektiği anlarda duygularınızı işin içine karıştırmamaya dikkat edin. Saat 01:29'de Venüs gezegeni Oğlak'a giriş yapıyor. 1 Mart tarihine kadar şanslı bir zaman diliminde olacaksınız. Bulunduğunuz çevredeki insanlar başarılarınızı konuşuyor olabilirler. Gerek kariyer gerek eğitim hayatı olsun her şekilde zirvede olacaksınız. Bazılarınız yaptığı işte ün bile kazanabilir. O kadar güzel bir dönemde olacaksınız ki hep yüzünüz gülecek. Dostlarınızdan destekler görebilirsiniz. Onlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir dönemdesiniz. Vaktinizi genellikle dışarıda harcayabilirsiniz. Derneklere maddi, manevi destek olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçeği sorguluyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Tam anlamı ile kariyer ve mevki sahibi olma tutkunun artacağı bir gün olabilir. Bazı konularda soğukkanlılığı kullanarak karar vermen gerekecek. Kendi işini kurmayı düşünüyorsan, hangi alana yatırım yapacağın konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Para ve yatırım konusunda yapacağın planları aile büyükleri ile paylaşman senin için doğru bir hamle olabilir. İlişkilerinde gerçeği arayıp ve geçmişi sorgulayacağın bir gün. Özellikle uzun zamandır birlikte olduğun kişiyi sorularınla bunaltabilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşından gelecek habere çok sevineceksin. Akşamüzeri ani plan değişiklikleri yaşayabilirsin. Her ne kadar akşamı evde dinlenerek geçirmeyi düşünsen de arkadaşlarının ısrarına kayıtsız kalamayacaksın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Balık burcu her şey yolunda. Yeter ki siz buna inanın. Kötü bazı durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Baktığınız pencereden hayat size negatif geliyor olabilir. Ancak durum öyle değil. Yeterince çaba ve itina gösterirseniz, hayat size ödülleri ile dönecektir. Şu an zorlandığınız her konunun bir sebebi var. Geçmişteki hatalarınızı ayıklamanız gerekiyor. Keşke biraz kendinizle yüzleşip, pişmanlıklarınız için özür dileyebilseniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Siz bu konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İlişkilerde kopmalar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde beklentilerinizde artışlar olabilir. Kişisel olaylara yönelebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve evde kriz anlarını son derece soğukkanlılıkla çözeceksiniz. Yer yer kendinizden beklemediğiniz tepkiler bile verebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda bir süredir devam olaylar önemli kararlar almanıza neden olabilir. Gün boyu özel hayatınızda çatışmaları yaşayabilir, kendinizi sağlıklı ifade edemeyebilirsiniz. Sportif faaliyet ruh beden dengesine yardımcı olur.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin ve isteğinizin yükselmeye başladığını hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz giderek artıyor. Başarılı çalışmalar yapabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakınlarınızla katılacağınız çeşitli sosyal toplantılar ve diğer faaliyetler, sizi tahmininizden çok rahatlatabilir. Bu faaliyetler esnasında yeni kişilerle tanışmak ve onlarla samimi bir diyalog kurmak isteyebilirsiniz. Yabancı ülkelerden gelen kişilerle fazlasıyla ilgilenebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>