Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kötü Tecrübelerinden Uzaklaşmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 80%

Açık fikirli olmaya çalışın. Bugün size bazı ilginç sürprizler sunabilir. Ailenizden biri ani bir açıklama yapacak olabilir. Mesela, bir kardeşiniz evleniyor ya da geniş ailenizden biri yeni bir bebek bekliyor olabilir. Veya bir yakınınızın uzak bir yere taşınmayı planladığını bile öğrenebilirsiniz. Hayatı değişecek olan bu kişiye destek vermek ve arkadaşlığınız göstermek isteyeceksiniz.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Bugün vakit kaybetmemelisin. En ilkel doğana bürün ve önlemleri rüzgara savur gitsin! Zekan ve zihinsel farkındalığın, balıklama atlayabileceğin fırsatlar doğuruyor. İnsanlarla ortak işlere giriş; enerjini kolektif projelere yatır. Hiçbir şey gözünden kaçamaz. Ayrıca yapboz gibi zeka oyunlarıyla beyin jimnastiği yapmak iyi gelebilir.Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyfi istekleriniz ile sorumluluklarınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Finansal konularda geleceği düşünerek hareket etmek daha faydalı olabilir. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Balık burcu ilişki konusunda yaşadığın tecrübeler sen olumsuz etkiliyor olabilir. Kendini kötü düşüncelerin odağından uzaklaştırmalısın. Bugün sosyal medya üzerinden tanışacağın biri ile güzel bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Fakat ona tam manası ile güven duymuyorsun.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşka olan inancınızı yitirmiş olabilirsiniz. Bugün geçmiş yaşantınızın üstünü karalayıp yeniden temiz bir sayfa açmak isteyebileceğiniz bir gün. Çevreniz sayesinde yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. Soğuk davranışlar sergilemeden duygularınızı sıcacık sevgi dolu ifadelerle anlatmaya çalışmalısınız.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi ifade ettiğinizden ve kırmızı çizgilerinizi belirttiğinizden emin olmalısınız. İletişim problemleri kırmızı çizgi ihlaline sebebiyet verebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok duygusallaşıyorsunuz. Sizden beklenmeyecek kadar güvensiz, onaya muhtaç bir tavır geliştiriyorsunuz. Bu onu çok şaşırtıyor. Çalışma yaşamında beraber olduğunuz insanların ikna edilmek için beklemeleri artık sizin de canınızı sıkmaya başladı. En azından bugün bırakın, nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söylediğiniz önemli bir etkisi var. Şakalarınızın çok ciddiye alınmadığından emin olun! Boş konuşmayı minimumda tutun. Az aslında bakıldığında daha çoktur ve baştan çıkarıcı bir sessizlik en iyisi olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Yeni eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizde düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kısa seyahatlere çıkmak, yakın arkadaşlar veya akrabalarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. Telefonda alacağınız sürpriz bir haber sizi hem şaşırtacak hem de mutlu edecek gibi duruyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla uyumlu bir birlikteliği yakalamak isteyebilir bunda da iletişim becerilerinizden daha fazla yararlanabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 05" R
Ay
Aslan
15° 29' 44" R
Merkür
Koç
28° 45' 33"
Venüs
Boğa
18° 44' 07"
Mars
Koç
10° 46' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 32"
Satürn
Balık
17° 43' 30"
Uranüs
Boğa
23° 10' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 23"
Lilith
Başak
24° 56' 06"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>