Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizle ilgili keşifler yapabilirsiniz. Olmak istediğiniz yerde misiniz yoksa hayatın getirdiklerini yaşayan biri mi oldunuz bunu sorgulayabilirsiniz. Özgür kalmak istediğiniz, başkaları için değil de artık kendiniz için bir şeyler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Günün ilk saatlerinde 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana geliyor. Sağlığınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Psikolojik olarak biraz daha özgür kalmalısınız. Geçmişi arkanızda bırakırsanız yeniay size çok güzel kapılar açacaktır. Zihninizi rahatlatacak kurslara veya eğitimlere başlayabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi aktiviteler için araştırma yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden başlama kararı alacaksın!Evin ve ailen ile ilgili konular daha fazla gündemin olacağı bir güne başlayabilirsin. Bir süredir devam eden miras davasının sonuçlanıyor olması, aileyi meraklı bekleyişlere sokabilir. Kariyerine ve işine yönelik hırslanacağın ve harekete geçmek isteyeceğin birtakım olaylar yaşayabilirsin. İş ortamlarındaki karışıklıklar, özel hayatında belirsizlikler yaşamana neden olabilir. Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açacak. Çocukların ile ilgili konular gündeminde olabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin merhametli ve duygusal tarafı seni ona bir kez daha bağlayacak. Bir aile büyüğü ile aranda geçecek olan diyalog önemli fikirler bulmanı sağlayabilir. Yarım bıraktığın spor ya da kurs varsa yeniden başlama kararı alabilirsin.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı finansal gelirlerinizle ilgili bazı sorunlar ve problemler yaşayabilirsiniz. Bu durumu biraz zamana bırakmayı deneyin ve şartları zorlamayın.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Bu durumda yaşayacağınız içsel süreçler, olgunlaşmanıza neden olacaktır. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde kopmalara neden olabilir. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konulara yönelebileceğiniz gibi aynı zamanda sevdiğiniz şeylere de yönelip ikisini bir arada götürebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişi ve hassasiyetleri tetikleyen olaylar yaşanabilir. Sizden saklanan bilgiler açığa çıkabilir. İş, çalışma finans konularında önemli gelişmeler olası. Hassasiyetleri bir kenara bırakıp rasyonel davranmak önemli.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alt bilinciniz bugün faaliyette. Sezgileriniz ve düşünce gücünüzle hayatın zorluklarıyla baş edersiniz. Kolektif için enerji çalışmalarına katılmak, fal baktırmak veya bakmak gelecekle ilgili tahminlerde bulunmak üçüncü gözünüzü güçlendirir. Resim atölyelerine katılmak, sergi, müze gezmek iyi gelir.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınızdan kaynaklanan bir çeşit huzurluk yaşamanız ve bunun sonucunda da sosyal yaşamdan çekilerek içinize kapanmanız mümkündür. İç dünyanızda var olan duygular, değişimler ve dönüşümlere odaklanıp, onları tam kavrayamamanın verdiği sıkıntıyı aşmaya çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 53" R
Ay
Balık
13° 19' 57"
Merkür
Koç
18° 35' 56"
Venüs
Boğa
05° 13' 05"
Mars
Koç
02° 21' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 28"
Satürn
Balık
16° 52' 15"
Uranüs
Boğa
22° 32' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 02"
Lilith
Başak
23° 43' 03"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>