Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Duygular Hissedebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün hayatınızın en iyi günü olmayacak. Çevrenizdekilerden çok fazla duygusal patlamayla karşılaşabilirsiniz, ve bu çok sevdiğiniz bir durum değil. Fakat maalesef, duygu patlaması yaşayan bazı arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle yüzleşmeniz gerekebilir! Onlarla çok soğuk olmayın ve düşüncelerini dikkate alın.

Bugün biraz dalgın mı hissediyorsunuz? Harekete geçecek motivasyonu bulmakta zorlanıyor musunuz? Endişelenmeyin, şanslı gününüzdesiniz ve karşı karşıya kaldığınız her durum hakkında anında bilgi sahibi olacaksınız. Sizi birçok açıdan, özellikle duygusal olarak dönüştürmekle tehdit eden güçlü bir güç var.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize olan güveninizin daha yüksek olduğu bir gündesiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlık ve değişiklik ihtiyacı öne çıkabilir. Küçük değişiklikler, farklı aktiviteler daha iyi hissettirebilir. Aile ilişkileri, aile üyeleri gündeminizde olabilir. Ani çıkışlar, ani tepkiler, dürtüsel kararlardan kaçının. Uzun vadeli düşünme zamanı.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan sürekli görüştüğün bir arkadaşına farklı duygular hissedebilirsin. Bugün mutfak aletleri ile ilgili teknik problemler yaşayabilirsin. Evinin bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapmak istiyorsun. Bu konuda kardeşine fikir danışabilir, birtakım harcamalar yapabilirsin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı farklı bir bakış açısında olmanız ve olaylara yüzeysel bakmanız size iyi gelecektir. Yeni bir bakış açısı kazanmak için kitap okumak ya da yeni bir film ile kendinizi ödüllendirmek bugünü kaliteli geçirmenize sebep olacaktır.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkıyor. Ayrıca kendinizle ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha dikkatli yaklaşmak gerek. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev içindeki ilişkileri düzenlemek, güzelleştirmek şansınız olacak. Evin dekorasyonu için alışveriş yapabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize olan güveninizin daha yüksek olduğu bir gündesiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz. Ancak bu yorgunluğa değecek işler başardınız. Kendinizle gurur duyun.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Bugün kendinizi duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Neptün ile kavuşumu kafanızın karışık olmasına sebep olabilir, sezgilerinizi dinleyin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek olamayacak kadar etkileyici ve iyi bir insanla tanışabilirsiniz. Finansal durumunuzdaki iniş ve çıkışlar sizi üzmesin, çünkü her şey yoluna girecek. Artık daha enerjik hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanların söyledikleri lafları, kafanıza takmıyorsunuz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>