Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeteneklerine Dalıp Gidebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 90%

Tanımadığınız çekici bir kişiyle tanışmaya karar verebilirsiniz. Cazibeli Balık flört havasında olabilir! Zaten bir ilişki içerisindeysen bile, güzel bir yüze karşı koymakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat kendinizi belaya sokmamaya çalışın. Keyif almak ve biraz yakınlaşmak güzel şeyler. Gerçekten müsait olmadığınız sürece, bu kişiyle bir randevu planlamayın!

Hobilerinizden biri üzerine çalışmak için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Gerekli araçları etrafa yayabileceğiniz bir atölye kurmalısınız. Marangozluktan hoşlanıyorsanız, bir ağaç işleme projesine katılın. Bir mobilya oluşturmaktan veya başka bir dekoratif öğenin işçiliğini yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Belki bilgisayarınızda bir şey mi yapabilirsiniz? Kendinize zaman ayırın!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

İşleri dengede tutmak, olması gerekenden daha fazla sıkıntıya sebep olabilir; o yüzden zorlama. Bazen kişisel gelişim ve olgunlaşmamız için sarkacın tek bir yöne sallanması gerekir. Her şeyin her zaman olumlu ve uyumlu olmayacağını kabullenip işleri akışına bıraktığın takdirde, duygusal yüklerle daha kolay başa çıkabilirsin.Zorlayıcı bir gün olacağa benziyor. Bir zamanlar kraliçeydin, çevren seni koruyan muhafızlarla doluydu. Şimdilerde, bir şey ilgiyi senin üzerinden çekmeye çalışıyor ve sana senin dışında da insanlar olduğunu söylüyor. Beklenmedik bir şekilde, sana dünyanın senin etrafında dönmediğini ifade eden bir mesaj gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdikleriniz ve yakınlarınızla ilişkilerinizde anlaşılmak, beklentileri bulmak önem kazanabilir. Sürpriz hediyeler alabilir, beklemediğiniz bir şans yakalayabilirsiniz. Umutsuzluk ve karamsarlık ise şans ve fırsatları engelleyebilir. Çocuk sahibi olma, çocuklar için çabalama gündeme gelebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir yeteneğini keşfedebilir ve bunun üstüne giderek kendini geliştirebilirsin. Fakat vaktini iyi planlamalısın. Yeteneklerine dalıp gitmen yerine getirmen gereken sorumluluklarını unutturabilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burucuysan eski sevgilinden pişman olduğu yönünde haberler alabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır. Arkadaşlarınızla gelişebilecek herhangi bir problem ya da gerilime karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı gerçek anlamda üzerinizde hissetmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Mümkün oldukça bunu daha iyi bir şekilde ortaya koyun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklentilerinizde daha gerçekçi olabilirsiniz. Grupların ya da sosyal konuların içinde daha çok şey yapmanız mümkün.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızla ve sosyal ilişkiler kurduğunuz kişilerle daha verimli bir iletişim kurmak için bilinçli ve çok çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevrenizde hareketli bir gün sizi bekliyor ancak kontrolünüz dışı gelişmeleri dikkate almayı ihmal etmemelisiniz. Fikirsel ve düşünsel paylaşımlara açık bir gün, vakıf dernek işleri gündeme gelebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi uzun süredir dikkatinizi çekmeye çalışıyor. Görünüşe göre siz bu kişiyi fark edemeyecek kadar meşgulsünüz. Bugün kafanızı işinizden kaldırıp etrafınıza bakmanızda fayda var.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor.Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün, dostlarınıza karşı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Arkadaşlarınıza manevi destekte bulunabilir veya arkadaşlarınızdan manevi destek görebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı duygusal konularda gerginliklere işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir yeteneğini keşfedebilir ve bunun üstüne giderek kendini geliştirebilirsin. Fakat vaktini iyi planlamalısın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş hayatınızda beklediğiniz çıkışı yakalayabileceğiniz günlerden birinde bulunmaktasınız. Beklediğiniz bir haber size ulaşabilir ve işle ilgili somut ve kalıcı adımlar atılabilir. Çalışmalarınız ve sabrınızla beğeni kazanacağınız bugün, boyun ağrılarına dikkat edin. Sizi hemhem de özel hayatınızda çok mutlu edecek bir günde bulunuyorsunuz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 21" R
Ay
Koç
00° 42' 24"
Merkür
Koç
19° 22' 43"
Venüs
Boğa
06° 41' 21"
Mars
Koç
03° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 16"
Satürn
Balık
16° 58' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 59"
Lilith
Başak
23° 50' 60"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>