Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rahatlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Günlük rutininize dikkat edip zaman yönetiminizi iyileştirebilirseniz, bugün biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Hayatınızda, ihtiyaç duyduğundan daha az ilgi gösterdiğiniz bir kaç alan olabilir ve bu daha sonra sorunlara yol açabilir. Özellikle ilişkilerin biraz ilgiye ihtiyacı var. Sevdiklerinizle konuşmayı ve onlara güven vermeyi deneyin. Bu kesinlikle önemli konularda yardımcı olacak.

Günümüzde ailenize odaklanmış olabilirsiniz, çünkü gezegenin enerjileri ev hayatınızın üstünde durmaktadır. Çocuğunuza okulunda yardımcı olmaya çalışıyor, sınavı için çalışırken ona yardım ediyor olabilirsiniz. Ya da romantik partnerinizle yeni bir şeyler yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz. Evdeki gelişmeler, süslemeler veya yenilemeler üzerinde yoğunlaşıyor olabilirsiniz. Evinize daha dengeli bir enerji getirmek isteyeceksiniz ve bunun için pek çok yol var.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Aklında çok onurlu gayeler olmadan isteklerini çevrendekilere dayatmaya çalışırsan zor açmazlar ortaya çıkabilir. Bir kişiyi kontrol etmek için bu kişinin sana karşı olan korkusunu suistimal ediyor olabilirsin. Bu hiç de sağlıklı bir ilişki değil. İnsanları terslememeye çalışsan iyi edersin. Dostlar edin; düşmanlar değil. Ayrıca senin de kimseden bir korkun olmamalı.Hayatınızın temposu dün başınızdan geçenler düşünülürse, düşmeye başlayacak. Bu da muhtemelen sizin için en iyisi olacak. Bu zamanı plan yapmaya ve durumunuzu sabit bir hale getirmeye ayırın. Tarlaları sürdünüz, ektiniz ve biçtiniz. Şimdi durup ürünlerinizi ve onlarla ne yapacağınızı değerlendirin. Her şeyi adım adım yapın ve sizi aşacak işlere kalkışmayın. Sabırlı olursanız her şey ayağınıza gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen, özellikle sanatsal bir gerçeği ararken, karşılaşılmayan duyguları ifade etmek imkansız gibi görünüyor. Kendinizi bazen bitmeyen efsaneler ve imgeler fırtınası altında gömülü kalmış ve boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. İletişim Çağı, Yaratıcılığın Sonunu mu bildiriyor bize? Eğer kendinize ne kadar bireyci olduğunuzu hatırlatırsanız, gerçeği ifade etmeniz o kadar kolaylaşacak. Arkadaşlarınız bu konuda yardımcı olabilir…

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlıklar ve aşk hayatında iletişim problemlerine dikkat etmeli, kelimelerinizi seçmeye özen göstermelisiniz. Dürtüsel davranmak yerine farkındalıkla hareket etmelisiniz. Kazançlar ve finansal başarılar gündemde. Etrafınızın enerjisinden etkilenebilirsiniz. Harcamalar yapabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mistik konular ile daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. Ruhunu rahatlamak için meditasyon öğrenmek istiyorsun. Bir arkadaşında konuyla ilgili bu konuda bilgili alabilirsin. İş yerinde sorumlulukların artması seni panik etse de mesleğin konusundaki yöntemlerin iyi bir uygulayıcısı olman sana kolaylık sağlıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı farklı bir bakış açısında olmanız ve olaylara yüzeysel bakmanız size iyi gelecektir. Yeni bir bakış açısı kazanmak için kitap okumak ya da yeni bir film ile kendinizi ödüllendirmek bugünü kaliteli geçirmenize sebep olacaktır.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bürokrasiyle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak iyi olabilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi beğenmek ve beğenilme algınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu duygularınız olduğunda ne yazık ki hiç objektif davranamıyorsunuz. Bu özelliğiniz üzerinde biraz daha çalışmanız gerekiyor. Duygularınıza söz geçirmeyi öğrenmeniz gerekiyor!

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati kariyer konularını gündeme taşıyor.Mars ile Ay arasındaki destekleyici açıyı kazançlarınızı arttırmak için değerlendirebilirsiniz. Zam ve terfi konuşmaları yapmak için uygun bir gün olacak. Arkadaşlarınızla ve partnerinizle yaşadığınız gerginlikleri büyütmemeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize karşı dürüst olun ve içinde olduğunuz ilişkiden ne beklediğinizi düşünün. Mali olarak iniş çıkışlar yaşıyorsunuz ama endişe edilecek bir durum yok. Duygusal olarak, her şeyin sonunda iyi gittiğini hissediyorsunuz.  

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 10" R
Ay
Koç
23° 08' 43" R
Merkür
Koç
20° 30' 15"
Venüs
Boğa
08° 34' 15"
Mars
Koç
04° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 48"
Satürn
Balık
17° 05' 46"
Uranüs
Boğa
22° 42' 02"
Neptün
Balık
29° 05' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 01"
Lilith
Başak
24° 01' 10"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>