Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişimine Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

İyimserlik ve öngörü, hayatınızın sorumluluğunu üstlenip yeni fırsatlar aradığınız için bugünün anahtar kelimeleri olacak. Başkalarıyla konuşma, hem kişisel hem de kariyer açısından muhtemel genişlemeye yönelik fikirleri ortaya çıkarıyor ve bir takım mektuplar almanız veya telefon görüşmeleri yapmanız olası. Belki başka bir şehre taşınmayı bile düşünebilirsiniz. Acele etmemeye dikkat edin. Dikkatli bir şekilde planlarsanız, her şey istediğiniz yönde gidecek.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Eğer bugün bir sorunla karşılaşırsan en basit çözümü seç. Her sorun karmaşık olacak diye bir şey yoktur ve en görünür, göz önündeki cevap en iyi çözümdür. Çözümleme ve düşünme gerektiren sorunlardan duygularını uzak tutmak için elinden geleni yap. Çünkü duygular görüş açını engelleyip seni doğru olanı görmekten alıkoyabilir. Sağ duyundan destek al ve bir eleme yöntemi kullanarak sonuca ulaş.Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar siz #burç adı# burçlarını, ilişkilerde nezaketten yoksun taraf olmakla itham edebiliyor ama yine de gezegenlerin mevcut konumu, bugün daha hassas olmanızı sağlayacak. Birden çevrenizdekilere kulak vermek için daha fazla vaktiniz ve sabrınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu doğru olsun ya da olmasın, artık o kadar da benmerkezli olmadığınızı hissedeceksiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun soluklu ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde. Bu ilişkilerde bir fark ediş yaşayabilir, ilişkileri gelecek bazlı değerlendirerek ele alabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatleriyle dostluklar, arkadaşlar ve sosyalleşme gündeminizde.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile olan iletişimine dikkat etmelisin. İş yerinde bulunduğun pozisyon önemli bir alanı temsil ediyor. Söylediğin yanlış bir kelime bir dizi hataları beraberinde getirebilir. Kötü alışkanlıklarından vazgeçme konusunda bugün başarılı kararlar alabilirsin. Ailen sağlam bir iradeye sahip olduğun için seni takdir ediyor.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konuların gündemde olacağı bugün özellikle alacak- verecek durumlarınız hakkında biraz daha öngörülü olmalısınız. Hep aynı döngünün içinde olma duygusu sizleri bunaltabilir. Kariyer hayatınızda ise karşınıza çıkan fırsatlarla ilgili kararsızlık yaşamanız net bir duruş sergilemenizi engelliyor. Bazı konuları çözmek için fikir almanız uygun olabilir. Kendinizi özgürleştirmeniz ve sınırlarınızı oluşturmanız gereken güzel bir zaman dilimi. Finansal sorunların yaşam sevincinize engel olmasına izin vermeyin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara biraz daha özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yabancılarla ilişkileriniz yoğun olabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ölçülü bir hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Fakat bugün her şey düşündüğünüzden çok daha hızlı bir biçimde cereyan edecek. Günün temposu biraz yoğun olabilir. Bir şeylerle ilgili hızlıca bir yargıya varmanız istenebilir. Değerlendirme rakamları hazır olmadan kafadan yorumlar yapmanız istenebilir. Yanlış veriler vermemeye çalışın çünkü bu vicdan azabı peşinizi bırakmaz!

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz huzur ve sessizlik için gereken her şeyi yaptığınızdan emin olun. Arada sırada kendi başınıza vakit geçirmek sağlıklı ve bugün bunun için mükemmel bir gün.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcunda devam eden seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gündeme taşıyor.Partnerinizle ilişkinizde somut adımlar atabilirsiniz, evlilik konusu gündeme gelebilir. İmzalı işler ve anlaşmalar için uygun bir gün olacaktır. İş ortaklarınızla süregelen problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar, ikna etme kabiliyetiniz çok yüksek olduğu için çevrenizdeki insanlar istekleriniz karşısında olumsuz cevap veremiyor. Diyet yapmaya ve spor yapmaya başlamak için harika bir zaman.

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bu geçici bir durum olmasına rağmen yaratıcı yönünüze zarar verebilir. Paylaşım ve karşılıklı duygu alış verişlerinizin önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>