Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keskin Çizgilere Sahipsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, dinlenme ve rahatlama günü. Bugünün sakin havasından yararlanarak kendinizi merkeze alın ve hayatınızdaki önemli şeylere odaklanın. İş hayatınız çok yoğun ve ailenizi bir şekilde ihmal ettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin. Sizi özlediler ve onlarla beraber olmanıza çok sevinecekler. İş gelip geçici, ama unutmayın ki aile bakidir.

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Hayatının kaçındığın bazı parçaları yüzeye çıkabilir ve biraz belaya sebep olabilir. Organize edilmemiş veya yapılandırılmamış olan her şey, sana ders vermek üzere gittikçe kaotikleşebilir. İşlerinle vakit kaybetmeden ilgilenmelisin; onları sıraya koymalı ve saatin işlediğinin farkına varmalısın. Odaklanman gereken bir şey varsa o da iş!Bugün kendini daha yumuşak ve içe dönük hissedebilirsin. Bu senin her zamanki kabuğunun için büyük bir değişiklik demek ve çevren de bunu fark edecek. Gün ortasına kadar insanları hasta olmadığın konusunda ikna etmeye çalışacaksın. Görünüşe göre kimse senin bir süre kendi kendine kalmak istemeni anlamak istemiyor. Senin refahın hakkındaki bitmek bilmeyen sorulardan kaçmanın tek yolu evden dışarı çıkmak olacak. Yarın yine eski sen gibi hisseceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın her alanını olumlu yönde değiştirme gücünüz bugünün hizalanan enerjilerinden destek alacak. Bu, gelişime açık noktaları saptamak ya da her şeyi temize çekip yeniden başlamak için bir fırsat. Her şeyi istediğiniz gibi görmek yerine gerçekten olduğu gibi görme cesaretini bulabilirsiniz. Hayat sahneniz dekor değişikliğine hazır. Bir an önce kolları sıvayın.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve çalışma ortamında yeni bir denge, yeni bir düzen içinde olabilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilir, çalışma hayatında güven ve konfor arayışında olabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili gelişmeler.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda keskin çizgilere sahip olman yalnız bir Balık burcuysan işini zorlaştırabilir. Kendini biraz yumuşatabilirsin. Ne istediğine karar vermen gerekebilir. Maddi kaygılarını ortadan kaldıracağın bir gündesin. Çeşitli yeteneklerini kullanarak kendine yeni gelir kaynakları yaratabilirsin. Akşam, ilhamının kaçmaması için kendine sessiz bir ortam yaratmak istiyorsun.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan birtakım durumlar olabilir. Kendinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapmalısınız. Korkularınıza ve endişelerinize yenik düşmemelisiniz. Seviyorsanız açık ve net belli eden bir yön seçerseniz kendinizi çok huzurlu hissedeceksiniz. Maddi konuların ön planda olacağı ve bazı bütçe dengeleri sağlamanız gereken bir gündesiniz. Ekonomik koşullarınızı dengede tutmak için bugün bazı görüşmeler yapabilirsiniz

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızıhayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi ilişkilerde tartışmadan uzak kalmaya çalışmalısınız. Sakin kalmalı ve sizi rahatsız eden ortamlardan tartışma çıkarmadan uzaklaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının sorumlulukları hakkında çok fazla düşünürseniz kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Onların ne yapacağını tahmin edemezsiniz, bu yüzden bu konuya çok fazla vakit ayırıp kendi yapacaklarınızdan geri kalmamalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcundaki bir aylık seyahati çalışma hayatınıza dikkat çekiyor.Önümüzdeki bir aylık dönemdeyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. Mesai arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugünü ekip çalışması gerektiren işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte heyecanlı ve aşk dolu günler geçiriyorsunuz. Son günlerde çok çalıştınız ve emeklerinizin karşılığını aldınız. Artık finansal açıdan rahatsınız ve istediğiniz şeyleri alma konusunda daha özürsünüz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygular ve düşünceler arasında bağlantı kurmakta zorlanıyorsunuz. Ay'ın bilinçaltınızı etkilemesiyle içsel bir huzursuzluk söz konusu olacak. Sınırlarınızın dışına taşarak düşünüyor fakat engeller yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Dengelerinizi zorlamadan sakin düşünmeye çalışmalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>